Pošta Slovenije študentsko delo

Pošta Slovenije študentsko delo je dinamična začasna služba, ki jo lahko opravljaš tudi ti! Če te morda veseli delo na dostavi, usmerjanje pošiljk in drugo. Potem je Pošta Slovenije študentsko delo kot nalašč za tebe. V nadaljevanju tokratnega članka smo za vse dijake in študente pripravili še več informacij povezanih s tovrstnim delom. Prijazno vabljen, da nadaljuješ z branjem. 

Pošta Slovenije

Najprej naj ti na kratko predstavimo nekaj osnovnih informacij o Pošti Slovenije (krajše PS). Ta je nastala že leta 1995, in sicer z razdelitvijo podjetja Pošta, Telegraf in Telefon (krajše PTT) na PS in Telekom Slovenije. Na tem mestu te tudi obveščamo, da omenjena pošta poleg običajnih poštnih opravil opravlja tudi druge logistične storitve, kot so: hitre dostave, v poštnih uradih pa bančne in menjalniške storitve. Obenem se ukvarjajo tudi z maloprodajo tiskovin in drugih izdelkov. Kot zanimivost naj še omenimo, da je PS v zadnjem desetletju preoblikovala število poslovalnic po vzoru tujih operaterjev in trendov ter nekatere poslovalnice nadomestila s paketomati, avtomatiziranimi enotami za oddajo in sprejem pošiljk ter tudi z alternativnimi kontaktnimi točkami (med njimi so tudi bencinskimi servisi). Po poročanju medijev je leta 2019 PS uvedla najbolj napredno opremo za usmerjanje paketov. 

Pošta Slovenije

Če si študent ali dijak in te veseli Pošta Slovenije študentsko delo. Potem se lahko tudi ti pridružiš kolektivu tega podjetja. Tako ne boš prejel le dobrega zaslužka, ampak boš spoznal še celoten proces usmerjanja poštnih pošiljk ter njihovo dostavo do vseh strank, ki Pošti Slovenija zaupajo že vrsto let. Trenutno je na voljo delo, ki zajema usmerjanje pošiljk ali pa delo na dostavi. Naj poudarimo, da za usmerjanje pošiljk ter za dostavo pošiljk in blaga potrebujejo na različnih lokacijah čim večje število študentov, ki lahko takoj pričnejo z delom. Pri tem urna postavka vseh razpisanih del znaša 8 EUR bruto/h. Lokacije dela in kontakte pa lahko najdeš s klikom na zgornji odebeljeni napis. Če stanuješ v okolici Celja, ti svetujemo, da se prijaviš na razpisano študentsko delo v Celju.

Preberite tudi:

Študentka dela so na voljo takoj!

Potrebujejo namreč 2 študenta za delo v dostavi in kar 3 študente za delo pri usmerjanju pošiljk. V primeru, da nisi ravno navdušen nad omenjenim delom. Se lahko prijaviš na prosto delovno mesto – pomoč pri preverjanju PCT pogojev. Za opravljanje tovrstnega dela moraš imeti opravljen PCT pogoj, moraš biti odgovoren, zanesljiv in natančen. Pričetek dela pa je možen takoj. Za to študentsko delo znaša urna postavka 7 EUR bruto. Vedi, da na različnih lokacijah poslovne enote Celje oziroma v njenih poštnih poslovalnicah potrebujejo kar 64 študentov. Zatorej je to delo zares dosegljivo takoj! V kolikor bi rad zaslužil nekaj denarja, ti svetujemo, da klikneš na zgornji odebeljeni napis in se prijaviš na to prosto delo. Že v naslednjem trenutku se boš znašel na prenovljeni (novi) spletni strani študentskega servisa Mjob. Tam lahko najdeš še več podatkov in informacij o Pošta Slovenije študentsko delo.

Pošta Slovenije študentsko delo

Ostala ponudba prostih delovnih mest na Mjob

Če boš ugotovil, da to delo ni ravno zate, ti svetujemo, da vsekakor pregledaš še ostalo ponudbo prosih delovnih mest, ki se vsakodnevno posodablja. Med najbolj iskanimi so trenutno – delo natakarja, pomočnika vzgojitelja, delo v kuhinji, na bencinskem servisu, v administraciji in še nekatera druga. Klikni na zgornji odebeljeni napis, določi parametre (regija, delovni čas, urna postavka idr.) in poišči primerno prosto študentsko delovno mesto. Vsekakor moraš imeti za opravljanje tovrstnega dela urejen študentski status! V Mjobu pa ti bodo uredili študentsko napotnico za izbrano delo. Če so se ti ob branju tokratnega članka pojavila morebitna vprašanja, ti svetujemo, da najprej pobrskaš po spletni strani Mjob (s klikom na Pošta Slovenije študentsko delo) in poskušaš poiskati željeni odgovor. V nasprotnem primeru pa pokliči v Mjob, kjer ti bodo zagotovo z veseljem odgovorili.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *