Heineken 0,25

Heineken 0,25 lahko kupite v stekleni embalaži. Gre za pivo, ki ga prodajajo v živilskih trgovinah in tudi v nekaterih spletnih trgovinah. Heineken 0,25 je ravno prav velika količina piva, da se lahko z njim odžejate, osvežite hitro in enostavno.

Heineken 0,25

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o podjetju Heineken ter o pivu Heineken 0,25. Če želite izvedeti več o tej tematiki, vas prijazno pozivamo, da nadaljujete z branjem.

Zgodovina Heinekena

Najprej naj se vrnemo v zgodovino razvoja tega podjetja. Davnega leta 1864 se je namreč njen ustanovitelj Gerard Heineken odločil za nakup pivovarne »De Hooiberg« v Amsterdamu. Že na začetku se je usmeril v varjenje brezkompromisnega premium lagerja, ki navdušuje še danes. Glede na to, da je bil velik navdušenec nad zadnjimi pivovarskimi inovacijami tistega časa, je tako postal prvi pivovar na svetu, ki je ustanovil še svoj laboratorij za nadzorovanje kakovosti. Leta 1873 je Gerard ustanovil še majhno družinsko pivovarno v središču mesta Amsterdam. Pivovarna se je razvijala in rasla tako zelo hitro, kot tudi mesto Amsterdam. Obenem pa je zrasla tudi Gerardova predanost kakovosti in zaradi tega je pivo postalo vse bolj prodajano, priljubljeno.

Zgodovina Heinekena

Vse to je uspelo temu mlademu možu, ki je ves čas ohranjal najbolj pomembno vizijo: ostati družinska pivovarna, ki postavlja čistost in obenem tudi odločnost omenjene pijače na prvo mesto. Ko je imel Heineken še dokaj majhno pivovarno, so mu podelili zlato medaljo, in sicer na Mednarodni pomorski razstavi leta 1875. Kmalu zatem pa je ta nizozemski proizvajalec piva postal največji izvoznik te pijače v Francijo. Po nekaj letih je novi lager omenjene pivovarne na svetovni razstavi v Parizu osvojil zelo prestižno nagrado – Grand Prix. Leto kasneje pa so s tem pivom začeli oskrbovati tudi restavracijo v znamenitem Eifflovem stolpu. Sledilo je še veliko več nagrad, a ta zgodovinska mejnika še vedno krasita izdelke omenjene blagovne znamke. Vedite, da je zaradi več kot 150 letne nenehne predanosti, čistoti in kakovosti Heineken postala najbolj znana blagovna znamka na svetu. Ko boste zagledali rdečo zvezdo na zeleni steklenici, boste zagotovo dobro vedeli, da bo vsak ledeno hladen in tako svež požirek prinesel tisti bogat, zadovoljujoč okus z dodatkom blagih sadnih not. Ta tradicija okusa, ki živi že tako dolgo in je po zaslugi preprostosti, kakovosti sestavin ter natančni pozornosti pivovarskega procesa tako zelo zaželjena.

Kako se Heineken 0,25 razlikuje od ostalih piv

Najverjetneje veste, da Heineken 0,25 ni kot vsa ostala piva. Varijo ga namreč s prav posebnimi, edinstvenimi A-kvasovkami. Slednje so odkrili v 19. stoletju. Od takrat pa do danes je ta element ključen pri zagotavljanju tipičnega ravnovesja z rahlimi sadnimi toni. V točno takšnega so se zaljubili ljudje iz celega sveta.

Heineken 0,25 6 x 0,25

Na tem mestu lahko povzamemo, da ima omenjena družba pestro, bogato in zanimivo zgodovino. Zelo veliko so se povezovali tudi s svojimi podporniki na različnih ravneh. Ponosni so tudi na to, da so kljub veliki prodaji, rasti in razvoju ohranili majhnost in skromnost v srcu. Njihova želja je namreč ta, da želijo doseči odličnost in zadostiti potrebe svojih potrošnikov na oseben način. Ves čas iščejo inovativne in nove načine, da bi približali njihovo ciljno publiko. Zaradi tega pa tudi sodelujejo pri številnih sponzorstvih.

Rundasekunda

Nakup preko spleta

Heineken 0,25 lahko naročite preko spletne trgovine Rundasekunda. Pivo je zares osvežilno, saj ima uravnotežen okus. Slednjega bogatijo sadne arome, ki vas bodo zagotovo očarale. Kjerkoli že boste, vam predlagamo, da se predate kančku prefinjenosti s hladno pločevinsko ali steklenico tega piva. Ta vam kot že omenjeno prinaša osvežujoč okus, ki mu svetloba in zrak ne pridejo do živega! Za ohranjanje svežine in okusa namreč poskrbi pločevinka. Naj še omenimo, da Heineken 0,25 vsebuje 5 % alkohola. Če niste ravno ljubitelji alkoholnih pijač, vam predlagamo, da poskusite to pijačo v brezalkoholni različici.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *