Rundasekunda

Rundasekunda je ime spletne trgovine, ki ima za vas ves čas pripravljeno široko ponudbo izdelkov. Skladno z aktualnimi produkti pa ponudbo tudi posodablja. V nadaljevanju članka vam bomo predstavili le nekatere najbolj prodajane pijače in druge izdelke/artikle, ki jih lahko naročite na njihovi spletni strani. S klikom na odebeljeni napis, pa boste pristali na njihovi strani.

Rundasekunda logo
Rundasekunda logo

Vabimo vas, da nadaljujete z branjem tokratnega članka.

Rundasekunda ima v svoji ponudbi veliko različnih vrst piva, ki jih lahko kupite. Najpogosteje jih prodajajo v pločevinasti embalaži. Izbirate lahko med znanimi znamkami piv, in sicer Heineken, brezalkoholni Heineken, Laško pivo, IPA pivo, Laško Malt, Union in še mnogi drugi. Njihova cena je odvisna od količine (0,5 L ali 0,3 L) in od števila enot (pločevink s pivom), ki jih nameravate kupiti.

Poleg pijače prodajajo v tej spletni trgovini tudi točilne naprave. To sta modela BLADE in THE SUB. Gre za točilni napravi, ki za delovanje potrebujeta le elektriko. Slednja omogoča, da naprava začne s hlajenjem piva, ki vas bo že čez nekaj kratkih minut očaral s svojim svežim okusom! Te točilne naprave za pivo so izredno praktične in enostavne za uporabo. Vse kar morate storiti vi je to, da vstavite ohlajen 2-litrski sodček s pivom v napravo THE SUB in priključite aparat.

Poleg omenjenih izdelkov se v njihovi ponudbi najdejo tudi vrči ali kozarci za pivo in podstavki za kozarce. Gre za dva nepogrešljiva pripomočka, ki jih pravi pivoljubi obožujejo. Vsak ljubitelj piva namreč dobro ve, da v kozarcu ali vrčku ta priljubljena pijača dobro zadiha in sprosti vse svoje arome. Pravilna oblika pa omogoča ustvariti čvrsto peno, ki varuje pivo pred stikom z zrakom.

Vabimo vas, da si pregledate ponudbo v spletni trgovini Rundasekunda. V primeru kakršnihkoli težav, dodatnih informacij, vprašanj o artiklih, dostavi in drugih zadevah, so za vas dosegljivi na telefonski številki: 051 495-646.

2 Comments
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *