Točilne naprave za pivo

Točilne naprave za pivo se sedaj lahko dobijo tudi v Sloveniji. Na spletni strani rundasekunda.si si lahko ogledate ponudbo različnih točilnih naprav. Na voljo imate dva različna modela točilnih naprav za pivo. Prvi model se imenuje točilna naprava za pivo BLADE in drugi točilna naprava za pivo THE SUB.

Točilne naprave za pivo
točilne naprave za pivo

V nadaljevanju vam bomo predstavili, kakšne modele točilnih naprav za pivo si lahko privoščite in seveda kakšno pivo lahko izberete. Zakaj bi točilno napravo za pivo sploh imeli doma?

točilna naprava za pivo
točilna naprava za pivo

Odgovor je preprost. Sedaj si boste lahko kjerkoli in kadarkoli privoščili točeno pivo. Cena točilnih naprav se giblje od 119 € dalje. Večkrat imajo v spletni trgovini različne popuste za naprave, tako lahko z nekaj sreče kupite točilno napravo za pivo že za 99 €.

KAKO DELUJEJO TOČILNE NAPRAVE ZA PIVO?

Ko omenimo točeno pivo se najverjetneje spomnite na ogromen sod, ki ga je težko prestavljati in na plin, ki ga naprava potrebuje za svoje delovanje. Točilne naprave za pivo Blade in THE SUB za svoje delovanje ne potrebujejo velikih sodov in plina. Vse, kar boste potrebovali je elektrika. Zaradi svojega elegantnega videza je primerna za vse kuhinje, dnevne sobe, terase, ….

Vse točilne naprave za pivo vam ponujajo ekstra ohlajenost in najboljšo svežino točenega piva. Točilni napravi THE SUB in BLADE so razvili strokovnjaki v podjetju Heineken in Krups, oblikoval pa ga je priznani industrijski oblikovalec Marc Newson.

Pri izdelavi točilne naprave so razvili preprost in enostaven način uporabe. V napravo THE SUB boste enostavno vstavil predhodno ohlajen 2-litrski sodček, priključili aparat in po nekaj minutah boste že lahko točili ohlajeno pivo. Po odprtju, THE SUB svojo svežino zagotavlja do 15 dni.

2L sodček

KAKŠNA JE RAZLIKA MED THE SUB IN BLADE MODELOM?

V začetku našega članka smo omenili, da obstajata dva modela točilnih naprav za pivo. V nadeljevanju vam predstavljamo razliko med modelom THE SUB in modelom BLADE.

TOČILNA NAPRAVA ZA PIVO THE SUB IN THE SUB COMPACT

Modela THE SUB in THE SUB COMPACT (manjši model) uporabljata 2 L sodčke različnih okusov. Sodčki se imenujejo TORPi, zbirate pa lahko med Affligemom, Heinekenom, ter Kaltenhausen Gandolf IPA pivom.

TOČILNA NAPRAVA ZA PIVO THE SUB

Točilna naprava za pivo THE SUB hladi pivo na 2°C in ima 2 L prostornino sodčkov. Njegove dimenzije segajo 455 mm v višino, 235 mm v širino in 335 mm v globino (z odprtimi vrati in brez odcejevalnika). Teža naprave znaša 6,8 kilogramov brez sodčka in 8,9 kilogramov s polnim sodčkom. Raven hrupa med delovanjem znaša 25 dB.

8 L sodček
Sodček Laško IPA

Ob nakupu tega modela vam pripada 1-letna garancija. Model THE SUB lahko izbirate v različnih barvnih kombinacijah!

TOČILNA NAPRAVA ZA PIVO BLADE

Model BLADE je profesionalen sistem za točenje piva, ki ga uporabljajo tudi v gostilnah in pivnicah. V primerjavi z ostalimi sistemi za točeno pivo vam bo zavzel izredno malo prostora. Tako kot THE SUB, tudi točilna naprava za pivo Blade za svoje delovanje ne potrebuje plina.

Točilna naprava za pivo BLADE
Točilna naprava za pivo BLADE

Blade pivo ohladi na idealno temperaturo 2°C (v kozarcu bo temperatura piva 3°C in ima 8 L prostornino sodčka. Blade sodčki ponujajo naslednje okuse: Union Pale Ale, Laško IPA, Heineken in Heineken 0.0, ter Strongbow Cider. Njegove dimenzije segajo 590 mm v višino, 290 mm v širino in 471 mm v globino (z odprtimi vrati in brez odcejevalnika). Teža naprave znaša 17,6 kilogramov brez sodčka in 26 kilogramov s polnim sodčkom. Raven hrupa med delovanjem znaša 70 dB.

Menjava sodčkov je izredno preprosta! Ob nakupu tega modela vam pripada 1-letna garancija.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *