Študentsko delo Celje

Študentsko delo Celje so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik najbolj pogosto vpišejo iskalci omenjenega dela v Celju. Če morda tudi ti iščeš študentsko delo Celje, ti sporočamo, da si se znašel na pravem mestu! V nadaljevanju današnjega članka se bomo namreč osredotočili na študentski servis, ki se nahaja v omenjenem kraju. Poleg tega ti bomo predstavili tudi njegov delovni čas, ugodnosti in še kaj. Prijazno te vabimo, da nadaljuješ z branjem.

Študentsko delo Celje

V kolikor si iz (okolice) Celja, si študent ali dijak in se želiš prijaviti na študentsko delo Celje, potem ti svetujemo, da obiščeš študentski servis Mjob. Slednji se nahaja na naslovu Levstikova ulica 5. Za vse dijake in študente ter druge iskalce tovrstne zaposlitve, imajo odprta vrata ob ponedeljkih, sredah in petkih, med 9. in 16. uro. Poleg tega so zaposleni hitro odzivni tudi preko elektronske pošte na naslovu: [email protected]. Za vse iskalce tovrstne zaposlitve pa so pripravili še telefonsko številko: 03 42 50 170, preko katere lahko odgovorijo na morebitna vprašanja. V poslovalnici Celje si lahko ogledaš tudi aktualno ponudbo študentsko delo Celje, ki jo dnevno posodabljajo. Ponudbo pa si lahko ogledaš še preko računalnika ali mobitela. Na spletni strani Mjob namreč ves čas posodabljajo ponudbo del, ki zajemajo številna področja. Oglej si jo tudi ti!

Študentsko delo Celje

Največja ponudba študentskih del v Celju preko portala Mjob

Sedaj pa ti bomo na kratko predstavili ugodnosti, ki te lahko »doletijo« kot člana v omenjenem študentskem servisu.

Mjob - moj študenstki servis

Najprej moramo poudariti, da je članstvo v Mjobu popolnoma brezplačno! Z njim pa lahko pridobiš vrsto ugodnosti in prednosti, med katerimi so: enostaven pregled prostih del na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob, e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo, e-mail in SMS-obvestila o tvojih zaslužkih, 24-urni dostop do spletne aplikacije Moj Mjob, kjer lahko urediš vso birokracijo, pregleduješ svoje zaslužke ter naročaš napotnice za delo, zalaganje zaslužkov, na spletni strani te čakajo tudi koristni nasveti (o dohodnini, razvoju kariere, iskanju službe idr.), mCertifikat, potrdilo o delovnih izkušnjah, dohodninsko svetovanje, karierno svetovanje, raznoliki popusti in ugodnosti za tvoj vsakdan in še kaj bi se našlo. Obenem ti sporočamo, da te ob vpisu čaka tudi darilo!

Kakšne ugodnosti, ki ti jih ponuja Mjob

Ali sploh veš, kaj je Moj Mjob? Gre za  personalizirano spletno aplikacijo študentskega servisa, ki ti omogoča 24-urno storitev kar vse dni v letu. Do omenjene aplikacije lahko vstopaš s svojim uporabniškim imenom in geslom, ki pa ga seveda prejmeš ob brezplačni registraciji v Moj Mjob ali pa z včlanitvijo v omenjeni servis Mjob.

moj mjob

Kot smo že omenili, lahko z registracijo oziroma prijavo v Moj Mjob znova pridobiš številne ugodnosti oziroma ti spletna aplikacija omogoča naslednje: dnevno pregledovanje prostih del z vsemi podatki delodajalca, oblikovanje lastnega profila z izpolnitvijo obrazca “Delo zame”, pregled in iskanje prostih del, ki ustrezajo tvojim pričakovanjem in izkušnjam, naročanje napotnic, pregled zaslužkov, spremljanje dohodnine, koriščenje številnih aktivnih ugodnosti in seveda še veliko več.

Ne spreglej:

Zakaj je pomembno, kateri študentski servis izbereš!

Nazadnje naj te seznanimo še s tem, zakaj je zate (kot študent ali dijak) še toliko bolj pomemben šudentski servis. Slednji je namreč posrednik med delodajalcem in dijakom oz. študentom, pri katerem lahko spremljaš ponudbo aktualnih študentskih del. Preko servisa lahko pridobiš še kontaktne podatke za prijavo na delo ter naročiš napotnico. Študentski servis je tudi vmesni člen pri izplačevanju študentskega dela, saj delodajalci na podlagi izdanih napotnic posredujejo obračune za izplačilo, zaposleni v servisu pa nato poskrbijo, da se plačilo za opravljeno delo, znajde v čim krajšem času na tvojem bančnem računu.

Mjob – Aplikacije v Googlu Play

Za več informacij – študentsko delo Celje pa klikni na zgornji odebeljeni napis! Že v naslednjem trenutku se boš znašel na spletni strani omenjenega študentskega servisa. Dobro preglej tudi ponudbo aktivnih del, ki jih lahko opravljaš v Celju. 

One Comment
  1. Dober dan jaz bi pa rada počitniško delala pri vas pa če je možno da bi delala 14 dni v juliju pa pol še 14 dni v avgustu ker gremo na morje v začetku avgusta lp masa

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *