Peugeot

Peugeot je avtomobilska znamka, ki ponuja izbor različnih modelov in zanimanja vrednih konceptov. S tem namreč ponudijo še bolj intenzivne občutke vsem privržencem dinamične in športne vožnje. Pri modelih, ki imajo podpis GT in GTi se zmogljivost in dizajn prepletata na povsem ekskluziven način. Tako pa lahko ponudita še bolj intenzivne občutke. Na tem mestu lahko kot zanimivost omenimo, da pri Peugeotu oznaka GTi, ki je del zelo zanimive avtomobilske zgodovine, predstavlja zelo pomembna specifična oblikovalska načela. Zaradi njih pa tako avtomobil kot tudi lastnik izstopata iz množice ostalih.

Peugeot

Peugeot GT

Ta izredno ekskluzivna in nedvomno dinamična izvedenka GT visokega razreda, ki je na voljo ta Peugeote 308, 3008, 5008 in še za 308 SW pa zajema: izredno lep športno-eleganten videz z oblogami blatnikov ter posebnim kompletom pnevmatik in še s poševnimi platišči, tehnološko izredno dovršene luči s serijskimi žarometi Full LED in kaskadnimi smernimi kazalci, odličen motor in še posebne elemente zunanjega dizajna ter prefinjen športen notranji ambient.

Peugeot modeli

Nova linija GT

Z novo linijo GT Line pa lahko stranke od sedaj izbirajo stil in opremo izvedenk GT tudi za cenovno nekoliko ugodnejše motorje. To pa je res dobra novica, kajne? Ekskluzivna linija je na voljo za celoten Peugeot izbor vozil iz »serije 8«. Poleg tega imajo novi avtomobili Peugeot tudi povezljivo 3D navigacijo, ki omogoča spremljanje vašega načrta poti v formatu 3D.

Moderna tehnologija v notranjosti Peugeota

Zaslon na dotik

Pregledujete pa lahko tudi storitve na zaslonu, in sicer na dotik. Tako lahko na enem mestu takoj ugotovite kje se nahajajo najbližji bencinski servisi, parkirišča, lokalne interesne točke in še veliko več. Mirror screen pa je na voljo za čisto vsa vozila, ki so opremljena z zaslonom na dotik. Prikazuje namreč vaše aplikacije, ki jih lahko upravljate na popolnoma enak način kot vse ostale multimedijske funkcije vozila.

Novi peugeot 5008 ni več enoprostorec | Žurnal24

Te združljive aplikacije so ravno zato tako zelo funkcionalne, praktične in omogočajo še bolj prijetna potovanja. Tudi Bluetooth je ključen, saj omogoča varno uporabo telefona med vožnjo. To pomeni, da lahko na zaslonu vašega jeklenega konjička kličete in spremljate klice ter obenem poslušate glasbo preko vašega telefona.

Hill Assist

Na tem mestu moramo omeniti tudi moderno tehnologijo Hill Assist, ki poenostavi zagone motorja in s tem omogoča lažje speljevanje v klancu. Na strmini, ki je večja od 3 % funkcija Hill Assist zadrži vaše vozilo na mestu za kratek čas (približno dve sekundi) in vam tako zagotovi ravno dovolj časa, da premaknete nogo z zavornega pedala na pedal za plin.

Hill Assist

Kamera za vzvratno vožnjo

V novih avtomobilih Peugeot pa boste zasledili še kamero za vzvratno vožnjo. Ta kamera služi kot pomoč pri vzvratni vožnji in prikazuje sliko na osrednjem zaslonu. Tako vam vsak dan omogoča dosti bolj enostavno izvajanje manevrov. Ta sistem za pomoč pri vzvratni vožnji pa prikazuje tudi gabaritne mere vozila in smer poti v obliki barvnih črt. S tem namreč zagotavlja volj enostavno in posledično tudi varno izvajanje manevrov.

Kamera za vzvratno vožnjo

Sistem za prostoročni dostop in zagon

Zagotovo vas bo navdušil tudi sistem za prostoročni dostop in zagon, ki uporabniku omogoča zaklepanje, odklepanje in še zagon vozila.

Sistem za prostoročni dostop in zagon

Tako da elektronski ključ ves čas obdrži pri sebi. Večina ljudi pa je naravnost navdušena tudi nad prtljažnimi vrati s prostoročnim upravljanjem. Funkcija namreč omogoča prostoročno upravljanje odpiranja in zapiranja motoriziranih prtljažnih vrat. Slednja pa lahko upravljamo na več različnih načinov, in sicer:

  • z elektronskim ključem za prostoročni dostop in zagon avtomobila,
  • s stikalom na zunanji ali notranji strani prtljažnih vrat,
  • s stikalom na armaturni plošči ali pa 
  • preko funkcije za dostop s “polnimi rokami” pod zadnjim odbijačem. 
prostoročni dostop in zagon

Preko zadnje omenjene funkcije lahko motorizirana prtljažna vrata odpremo in zapremo celo z enim samim gibom noge pod zadnjim odbijačem. To pa je res praktično in enostavno! Nekatera najnovejša vozila imajo vgrajeno še videokamero 180° v prtljažnih vratih, ki so jo poimenovali Visiopark 1. V prednji okrasni maski pa Visiopark 2. Ta sistem pa omogoča prikazovanje bližnje okolice vozila na zaslonu na dotik, in sicer s pomočjo kamer. Poleg tega pa informacijo o prikazu vozila iz ptičje perspektive dopolnjujejo zaznavala sistema za pomoč pri parkiranju

Peugeot v Avtotehni VIS

Sedaj pa vas najverjetneje že zelo zanima, kje bi lahko kupili tako moderno in tehnološko dovršeno vozilo Peugeot. Odgovor je preprost, saj točno takšen avtomobil lahko najdete v podjetju Avtotehna VIS. Pri njih so namreč že vrsto let pooblaščeni prodajalci za vozila znamke Peugeot, Opel in Citroen. Na tem mestu pa vas prav lepo vabimo, da si ogledate prodajni salon Peugeot v Ljubljani. Ta se namreč nahaja na Celovški cesti. Za vas imajo skozi celo leto pripravljeno široko ponudbo najnovejših modelov omenjene znamke.

Avtotehna VIS - Peugeot

Strokovno podkovano osebje, ki vam bo pri nakupu svetovalo

V salonu so zaposleni prijazni in predvsem strokovno podkovani prodajalci, svetovalci in še drugi, ki vam bodo z največjim veseljem pomagali pri izbiri želenega avtomobila. Poleg tega pa vam bodo poskušali odgovoriti tudi na vsa vaša vprašanja o določenem prevoznem sredstvu. V kolikor boste želeli, vas bodo seznanili še o različnih možnostih financiranja novega ali rabljenega avtomobila.

Avtotehna VIS

V podjetju Avtotehna VIS ponujajo tudi izredno bogato servisno ponudbo in vam zagotavljajo rezervne dele, ki pa so seveda nujno potrebni za vzdrževanje vašega prevoznega sredstva. Če želite, se lahko v omenjenem podjetju dogovorite tudi za testno vožnjo z izbranih avtomobilom. To pa je res odlično! Predlagamo vam, da na njihovi spletni strani poiščete obrazec za testno vožnjo in ga izpolnite. Pošljite pa jim ga na elektronski naslov: [email protected].

Preverite aktualne akcije

Prijazno vas vabimo, da si ogledate ponudbo novih vozil Peugeot, ki so jo za vas pripravili v podjetju Avtotehna VIS. Poleg tega pa si lahko ogledate tudi ponudbo rabljenih jeklenih konjičkov. Ne odlašajte in se zapeljite v svojem sanjskem avtomobilu že danes ali pa jutri.

aktualne akcije
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *