Rabljeni avtomobili

Rabljeni avtomobili so v današnjem času cenovno dosegljivi za vsak žep. Ponudba rabljenih avtomobilov je namreč tako široka, da boste med njimi našli tako tiste za 200 evrov kot tudi tiste za več 10 ali 100 tisoč evrov. Od vas pa je odvisno, koliko denarja boste pripravljeni oziroma zmožni odšteti za posamezno prevozno sredstvo.

Rabljeni avtomobili

Mi vam svetujemo, da pred nakupom upoštevate tudi ostale kriterije, ki naj jih izpolnjuje vaše bodoče vozilo. Pozorni bodite na starost  oziroma letnik, karoserijsko izvedbo, znamko, model, tip, ceno, prevožene kilometre, gorivo, motor, menjalnik, število vrat, velikost prtljažnika, klimatizacijo, notranjo opremo, varnost, pomoč pri parkiranju, lastništvo, barvo zunanjosti in notranjosti in še drugo. Poleg tega pa vam svetujemo, da v posamezni avtohiši povprašate še za različne možnosti financiranja, ki jih ponujajo. Po nekod vam celo ni potrebno dajati predhodnega pologa.

Rabljeni avtomobili

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili dve obliki financiranja, ki ju ponujajo v podjetju Avtotehnika Celje. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Rabljeni avtomobili z 12 mesečnim jamstvom

Že takoj na začetku vam moramo sporočiti, da so vsi rabljeni avtomobili v zgoraj omenjenem podjetju pregledani po 103. točkah kontrole, na katere dajejo 12-mesečno jamstvo. Ob nakupu rabljenega vozila, ki je mlajše od osmih let ter s prevoženimi manj kot 150.000 kilometri, boste izbrali takšno prevozno sredstvo, ki je pregledano po omenjenih kontrolnih točkah. Tako bo avtomobil vaš zanesljiv partner na cesti. S pomočjo kredita ali pa lizinga vam bodo v Avtotehniki Celje pomagali pri financiranju in za vas uredili vse na enem mestu.

Kredit, lizing ali kaj drugega?

Kot smo omenili že zgoraj, lahko avto kupite v celoti na kredit, in sicer brez pologa.

Kredit

Kredit vam bodo izkušeni in hitri prodajalci uredili v samo štirih urah od trenutka, ko jim boste vi dostavili vso nujno potrebno dokumentacijo. Vedite, da obroki niso obdavčeni z davkom na dodatno vrednost, zato ne boste imeli dodatnih stroškov. S podpisom pogodbe lahko postanete lastnik vozila.

Kredit

Pri tem naj vas še opozorimo, da kasko zavarovanje ni obvezno, vendar pa je vključeno v enega izmed paketov financiranja. To pomeni, da ga lahko kadarkoli plačate iz kredita. Na tem mestu vam sporočamo, da lahko tako rekoč vse stroške poravnate direktno iz kredita. V kolikor pa boste do konca dobe odplačevanja imeli obroke, se le-ti ne bodo spreminjali.

Lizing

Pa naj vam na kratko predstavimo še prednost nakupa vozila z lizingom. Zavedajte se, da pri tej obliki financiranja ne postanete takoj lastnik vozila. Ta način financiranja je primeren tudi za tiste, ki so prosilci z nekoliko nižjo kreditno sposobnostjo oziroma manj privarčevanimi sredstvi.

Lizing

Ob nakupu pa vam zagotavljajo še zavarovanje financiranja in maksimalno prilagodljivost. Pri tem nimate niti stroškov glede zavarovanja posojila! To pa je res odlično! Sedaj pa smo vas najverjetneje že malce bolj navdušili nad tem, da se boste odpravili v salon podjetja Avtotehnika Celje in si ogledali ponudbo rabljenih vozil.

Avtotehnika Celje

Že vrsto let so pooblaščeni prodajalci in serviserji za jeklene konjičke znamke Renault, Dacia in Nissan. Vendar pozor, to seveda ne pomeni, da v njihovem salonu ni katerih drugih znamk vozil. Ravno obratno! Pri njih boste našli široko izbiro več različnih znamk vozil.

Rabljeni avtomobili Avtotehnika Celje

Verjemite, se splača pogledati! V kolikor pa nimate časa ali volje, da bi se odpeljali v njihov salon, ki se nahaja na Bežigrajski cesti 13, pa vam svetujemo, da si njihovo ponudbo ogledate na spletni strani. Tam so poleg fotografij pripravili še natančne informacije o zgodovini rabljenih avtomobilov.

Sodobno opremljene mehanične delavnice

Skozi celo leto pa imajo odprta vrata tudi njihove sodobno opremljene delavnice, v katerih se nahajajo izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki. Slednji skrbijo za vse nove ali rabljene avtomobile, ki so se jim pojavile določene težave v delovanju. Ne verjamete? Potem je skrajni čas, da vaše vozilo prepustite izkušenim rokam mehanikov iz Avtotehnike Celje!

Servis vozila
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *