Študentsko delo Novo mesto

Študentsko delo Novo mesto so ključne besede, ki jih največkrat v spletni iskalnik vpišejo iskalci študentskega dela v omenjenem mestu. Študentsko delo Novo mesto ima svojo poslovalnico na naslovu Novi trg 9.  Za vse dijake, študente in tudi ostale obiskovalce imajo svoja vrata odprta od ponedeljka do petka, in sicer med 8. in 16. uro. Poleg tega pa je prijazno osebje v njihovem kolektivu zelo hitro odzivno kar preko elektronskega naslova: [email protected]. Pokličeš jih lahko še na telefonsko številko 07/33 74 600. Prijazno osebje ti bo z veseljem pomagalo pri iskanju zaposlitve oziroma ti bodo odgovorili na vsa tvoja vprašanja. 

Študentsko delo Novo mesto

V nadaljevanju tokratnega članka ti bomo predstavili vse informacije o tem, kako se lahko včlaniš v študentski servis Mjob, kjer ponujajo tudi študentsko delo Novo mesto. V kolikor želiš izvedeti še kakšno informacijo o tej tematiki, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem.

Preberite tudi:

Vpis na študentski servis

Najprej naj poudarimo, da je članstvo v Mjobu popolnoma brezplačno, obenem pa prinaša vrsto različnih oziroma številnih ugodnosti! Včlaniš se lahko čisto preprosto, in sicer v dveh korakih: z registracijo in vpisom preko spletne aplikacije Moj Mjob. Sedaj pa ti bomo najprej predstavili ključne korake, ki jih moraš izpolniti za registracijo. V prvem koraku moraš v obrazec na spletni strani za registracijo vpisati svoje osebne podatke. Predno jih boš potrdil in oddal dobro preveri, ali so zapisani pravilno. Nato boš na svoj elektronski naslov prejel elektronsko sporočilo, v katerem boš moral svojo zahtevo za dostop do aplikacije Moj Mjob potrditi s klikom na povezavo. Ta te bo popeljala na začasno stran s štirimi polji. Vanje moraš vpisati štirimestno kodo, ki ti bo posredovana v SMS-sporočilu. To sporočilo se pošlje avtomatsko ob kliku na povezavo v e-mailu. Tvoja naslednja naloga je ta, da vpišeš številko in jo potrdiš. Nazadnje si izberi še svoje uporabniško ime in pa geslo. Z njima boš dostopal do aplikacije Moj Mjob v prihodnje. V aplikaciji boš lahko poiskal različno študentsko delo Novo mesto. Prepričani smo, da boš našel delo, ki ti bo pisano na kožo!

Prosta študentska dela v Novem mestu

Članstvo v študentsem servisu

Predlagamo ti, da se vpišeš tudi v Moj Mjob in v zavihku »moji podatki« zahtevaš članstvo v študentskem servisu. Članstvo pa lahko zahtevaš kar preko treh načinov, in sicer: 

1. Prek aplikacije Moj Mjob posreduj servisu fotokopijo ali fotografijo svojega osebnega dokumenta skupaj z dokazili, ki jih potrebuješ za vpis (številka osebnega računa, davčna številka, potrdilo o vpisu za tekoče šolsko/študijsko leto ali študentska/dijaška izkaznica).

2. Prek omenjene aplikacije lahko zahtevaš, da ti posredujejo pristopni obrazec za članstvo v študentskem servisu po navadni pošti. Ta obrazec pa jim nato vrneš izpolnjen skupaj z ustreznimi dokazili.

3. Včlaniš se lahko tudi v katerikoli fizični poslovalnici študentskega servisa Mjob, kamor prineseš ustrezna dokazila.

Več študentskih servisov

Marsikdo se tudi sprašuje, če se lahko vzporedno vključi še v kakšen drug študentski servis. Odgovor je pritrdilen. Lahko si včlanjen v več servisov, če pa je Mjob edini, lahko v omenjeni spletni poslovalnici spremljaš svoje zaslužke in vse ostale podatke, ki so vezani na dohodnino. V nasprotnem primeru (torej če si včlanjen v več študentskih servisov) pa moraš sešteti zaslužke preko vseh.

Vabilo na obisk

V kolikor želiš izvedeti  še več informacij o študentskem delu Novo mesto, te vabimo, da klikneš na zgornji odebeljeni napis. Vse informacije o prostih delih namreč lahko najdeš na spletni strani mjob.si. Podatki o naročniku in še druge podrobnosti pa so ti na voljo:

  • v aplikaciji Moj Mjob,
  • v vseh fizičnih poslovalnicah omenjenega servisa,
  • ali pa se o njih pozanimaš kar preko telefona.
Mjob on the App Store

Hitro klikni na zgornji napis in preglej široko ponudbo različnih študentskih del, ki so jo pripravili za vse dijake in študente (pod določenimi pogoji). 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *