Študentski servis Celje

Študentski servis Celje lahko najdete na naslovu Levstikova ulica 5. Njihova poslovalnica je odprta od ponedeljka do petka, in sicer med 8. in 16. uro. Pokličete jih lahko na telefonsko številko 03 42 50 170 ali pa jim napišete elektronsko sporočilo na naslov: [email protected]

Študentsko delo Celje - Web center blog

V službi študentov od leta 2005

Podjetje Mjob so ustanovili leta 2005. Od takrat pa do danes so razširjeni različni študentski servisi po celotni Sloveniji, med njimi je tudi omenjeni študentski servis Celje. Prijazno osebje je zelo hitro odzivno, poleg tega pa vam bodo z veseljem pomagali pri iskanju študentskega dela. 

Mjob

Pa naj vam na kratko predstavimo še nekaj podatkov o podjetju Mjob. To je mlado in dinamično podjetje oziroma študentski servis, kjer z zagotavljanjem kakovostnih storitev na trgu študentskega dela skrbijo za dobrobit svojih članov in tudi poslovnih partnerjev.

Poslovalnice študentskih servisev po Sloveniji

S široko mrežo poslovalnic po celotni Sloveniji (tudi študentski servis Celje je med njimi) in nenehnim širjenjem ponudbe, sledijo osnovnemu poslanstvu kvalitetnega dela z mladimi. Slednji se na svoji študijski poti srečujejo s prvimi oblikami zaposlitve. 

Dolgoletna tradicija

V prihodnosti si bodo prizadevali delati še bolje. Sledili bodo tudi viziji – postati najboljši servis za študente kot tudi za podjetja, ki na trgu posredujejo občasna in začasna dela. Med glavne prednosti tega podjetja definitivno uvrščamo dolgoletno tradicijo in izkušnje s področja posredovanja dela in zaposlitve. Poleg tega ponujajo tudi najboljšo pokritost slovenskega prostora s poslovalnicami študentskega servisa med vsemi servisi (najdete jih lahko v Celju, pa tudi v Novi Gorici, Ljubljani, Kranju, Mariboru, Novem mestu, Kopru, Tolminu, Ajdovščini in Idriji).

Poslovalnice Mjob

Dostopnost 24 ur na dan

Poslujejo tako z navadnimi, kot tudi stalnimi napotnicami. Slednje pa veljajo za celo šolsko leto oziroma do poteka statusa dijaka ali študenta. Znani so po svoji hitrosti in prilagodljivosti, poslujejo pa tudi preko interneta (njihova poslovalnica je odprta 24-ur na dan. Zagotovijo vam tudi popolno kadrovsko storitev, tako da brez skrbi!

Preberi tudi:

Dostopnost Mjob

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *