Rabljena vozila Kranj

Rabljena vozila Kranj so za vas pripravila pestro ponudbo najbolj različnih rabljenih prevoznih sredstev. Slednja lahko najdete tako pri prodajalcih vozil, ki se ukvarjajo s tem, ter tudi v različnih avtohišah v Kranju. Vendar pa vas že na tem mestu opozarjamo, da bodite pri nakupu jeklenega konjiča zelo previdno in prej premislite o določenih elementih.

Rabljena vozila Kranj

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še veliko več informacij o rabljenih vozilih Kranj ter o tem, na kaj morate biti še posebej pozorni pri nakupu rabljenega prevoznega sredstva. V kolikor vas zanimajo podatki o tem, vas prijazno pozivamo, da nadaljujete z branjem.

Avtohiša rabljenih vozil Kranj

Med vsemi avtohišami boste v omenjenem kraju našli tudi Avtotehno VIS, ki ima eno izmed svojih poslovnih enot v Kranju. Ta se nahaja na cesti Staneta Žagarja (4000 Kranj). Za vas imajo odprta vrata vsak dan v tednu, in sicer od 8. do 18. ure. V soboto pa jih lahko obiščete med 9. in 13. uro. V primeru, da jih ne morete obiskati oziroma jih ne želite, a imate kljub temu vprašanje za njih, vam svetujemo, da jih pokličete na telefonsko številko: 04 28 17 170 ali pa jim napišite sporočilo na elektronski naslov: [email protected].

Največja ponudba rabljenih vozil v Kranju

V zelo velikem centru rabljenih vozil Avtotehne VIS vam ponujajo rabljena vozila najrazličnejših blagovnih znamk. Imajo pa tudi zelo široko paleto novih in rabljenih gospodarskih vozil. Poudariti je potrebno, da so vsa rabljena prevozna sredstva zelo skrbno pregledana in servisirana. To seveda pomeni, da so tehnično brezhibna. Rabljena vozila Kranj pa imajo tudi do 60 mesečno jamstvo!

Rabljena vozila Kranj

Ali ste že slišali, da vam vaše staro vozilo še brezplačno ocenijo? Ja, prav ste prebrali! Nato pa ga lahko zamenjate za novo ali pa katero koli drugo rabljeno vozilo. Nudijo vam še zelo ugodne nakupne pogoje in različne možnosti financiranja. Ob nakupu rabljenega jeklenega konjička pa prejmete še ugodnosti pri zavarovanju vašega izbranega vozila. Obenem pa vam nudijo še takojšnje plačilo za odkup rabljenega vozila. 

Rabljena vozila Kranj v Avtotehni VIS

Pred kratkim so v Avtotehni VIS predstavili še eno prav posebno novost. Gre za to, da ob nakupu posebej izbranih rabljenih vozil Kranj podarjajo paket, ki se imenuje BIG DEAL. Slednji vključuje kar 5 letno jamstvo omenjenega podjetja in pa tri brezplačne servisne preglede.

BIG DEAL

Vanj so vključeni stroški rednega servisa, nadomestni deli pa niso vključeni v ceno. Svetujemo vam, da se za več informacij o tej ponudbi pozanimate pri prodajnih svetovalcih  centrov rabljenih vozil omenjenega podjetja VIS. Vsa vozila si lahko ogledate v njihovih centrih, in sicer v Ljubljani, Kranju in tudi v Škofji Loki.

Na kaj moramo biti pri nakupu rabljenega vozila previdni

Sedaj pa vam bomo predstavili na kratko še nekaj informacij o tem, na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu rabljenih vozil Kranj. Najprej vam svetujemo, da dobro premislite o finančnih sredstvih in sposobnostih, ki jih imate. V kolikor nimate privarčevanih ravno veliko finančnih sredstev, vam priporočamo, da se odločite za nakup vozila preko lizinga. Predlagamo vam tudi, da dobro premislite o naslednjih elementih: o tem, kako velik prtljažnik si želite oziroma potrebujete, kakšna naj bo moč motorja, katero vrsto avtomobila, ročni ali avtomatski menjalnik, dizelski ali bencinski pogon, katero notranjo opremo in še veliko drugih stvari.

Rabljena vozila Kranj

Kot zanimivost naj še omenimo, da je družba Avtotehna VIS s svojim delovanjem začela leta 1991. Takrat so veljali za pooblaščenega prodajalca in serviserja vozil Opel. Dobrih 12 let so se posvečali tej znamki, nato pa so svojo servisno-prodajno mrežo razširili na več trgovcev po osrednji Sloveniji. Tako še danes veljajo za največje zastopnike avtomobilske znamke Opel v Sloveniji. Od leta 2004 so tudi koncesionarji znamke Chevrolet oziroma pooblaščeni serviserji, saj se je znamka pod okriljem General Motors umaknila iz trga Zahodne in Srednje Evrope.

Ob zaključku tega članka naj vam zaželimo še veliko varnih poti na cesti. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *