Avto brez pologa

Avto brez pologa je možno kupiti le v redkih avtohišah. Ena izmed njih je tudi Avtotehnika Celje. Ponujajo vam to možnost, da lahko avtomobil kupite v celoti na kredit ali lizing, vendar pri tem ni potrebno dajati predhodnega pologa (z drugimi besedami are ali nakazila denarja). 

Avto brez pologa

Avto brez pologa je torej možno kupiti v zgoraj omenjeni avtohiši in to velja tako za nova vozila pri njih (specializirani so za financiranje Renault, Nissan in Dacia) kot tudi za rabljena vozila. 

Slednja so na avtomobilističnem trgu vsako leto prisotna v čedalje večjem številu. Še posebej veliko je rabljenih avtomobilov. Na tem mestu naj omenimo ta presenetljiv podatek, da se tekom leta proda bistveno več rabljenih kot pa novih avtomobilov in na splošno vozil. 

Ko se torej odločate za nakup rabljenega avtomobila, morate biti pri tem zelo previdni. Najprej seveda sledite svojim potrebam, ambicijam in ko vam pade določen avto v oči, ga želite kar se da hitro kupiti in odpeljati. 

rabljeni avtomobili na lizing

Na tem mestu vas želimo opozoriti, da prej dobro preverite delovanje vozila in pregledate zunanjost ter notranjost. Nekateri »mali« prodajalci vam namreč včasih lahko prikrijejo kakšno napako na avtu s posebnimi zvijačami. Zato vam svetujemo, da se za nakup avtomobila odločate raje pri avtohišah. Tam vam pred nakupom opravijo kontrolo jeklenega konjička (največkrat pa je narejen tudi pregled na uradnem servisu). 

Ker se v našem članku osredotočamo na avto brez pologa, vam želimo omeniti še dve prednosti. Predstavlja namreč velik bonus tudi tistim, ki načeloma niso v določenem obdobju finančno dovolj zmožni, da bi poravnali polog in tako lahko brezskrbno avto odplačujejo kar preko kreditnega ali lizing financiranja (torej mesečno plačevanje obrokov). Prednost nakupa avta brez pologa pa je seveda tudi ta privilegij, da svoj jekleni konjiček kupite ravno v avtohiši, kjer vam ponujajo to možnost. Verjemite, da so takšne avtohiše zaenkrat še redkost!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *