Študentski servis Šabac

Študentski servis Šabac

Študentski servis Šabac igra ključno vlogo pri povezovanju mladih s potencialnimi delodajalci ter pri nudenju podpore študentu v času študentskega dela. Študentski servis Mjob deluje po celotni Sloveniji in Srbiji in se osredotoča na široko ponudbo študentskih del.

Podpora pri iskanju ​​študentskega dela in prvi zaposlitvi

Študentski servis nudi obsežno podporo mladim pri iskanju zaposlitve in študentskem delu. Sodeluje z različnimi podjetji in organizacijami, ki iščejo mlade in motivirane posameznike za različna dela. S tem študentom omogoča pridobivanje izkušenj v svoji poti, hkrati pa tudi finančno neodvisnost med študijem.

Študentski servis Šabac

Široka ponudba del in priložnosti za razvoj

Študentski servis redno objavlja raznolike delovne ponudbe, ki ustrezajo različnim interesom in strokam študentov. To lahko vključuje delo na področju trgovine, administracije, gostinstva, turizma, informacijske tehnologije in drugih panog. Servis skrbi, da so delovna mesta primerno plačana ter poskrbijo za rast in razvojne kompetence.

Povezovanje študentov z delodajalci

En ključni vlog Študentskega servisa je povezovanje študentov z delodajalci. To sega preko organizacije različnih dogodkov. Tako študentje pridobijo neprecenljive informacije o delovnih priložnostih, zahtevah trga dela ter nasvete za uspešno vstopanje v poklicno življenje. Več o razpoložljivih prostih delovnih mestih si lahko ogledate na strani omladinska zadruga Šabac.

Študentsko delo Šabac

Pomoč pri prvi zaposlitvi

Podpora študentom in mladim na začetku njihove kariere je neprecenljiva. Prispeva k razvoju mladih strokovnjakov in jim omogoča lažji prehod v profesionalno življenje ter graditev uspešne kariere. Ko zaključite delo preko študentskega servisa Mjob, vam bodo preko njihove blagovne znamke Workforce pomagali pri iskanju vaše prve zaposlitve. Že sedaj pa si lahko na njihovi spletni strani oglasi za posao ogledate prosta delovna mesta v Srbiji.