Airsoft očala

Airsoft očala so zaščitna športna očala, ki so namenjena predvsem strelcem, ljubiteljem airsofta, paintballa in za ostale športnike. Ne glede na to, s katerim izmed naštetih športov se ukvarjate, je v vsakem primeru vaša varnost na prvem mestu. Ravno zaradi tega je potrebno imeti ustrezno zaščitno opremo. V spletni trgovini MaxAirsoft lahko najdete vse od očal, čelad, mask za obraz, zaščitnih oblačil, rokavic in druge opreme.

Airsoft Očala

V nadaljevanju današnjega članka pa vam bomo predstavili najbolj prodajana Airsoft očala. Če želite izvedeti, katera očala so to, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Airsoft očala Desert Locust z Mrežo

Najprej vam predstavljamo Airsoft očala Desert Locust z Mrežo Tan, ki so v tan oziroma kožni barvi. Narejena so iz jekla in plastike, tehtajo pa 90 gramov. To so zaščitna očala oziroma mreža za predel oči (z mrežo namesto leče). Na obraz se ta očala prilegajo zelo tesno, na obraz so namreč naslonjena z gumo na mehki gobi.

Airsoft očala Desert Locust z Mrežo

Ravno zaradi tega popolnoma zaprejo in obenem zaščitijo predel oči. Na obraz se pritrdijo z nastavljivim elastičnim trakom. Če bi ta izdelek želeli imeti tudi vi, vam svetujemo, da se odločite za nakup v omenjeni spletni trgovini. Zanj boste odšteli le 17,90 evrov, vaše oči pa bodo odlično zaščitene med športom!

Komando Olivna airsoft zaščitna očala

Med izredno prodajana očala sodijo tudi Komando Olivna, ki imajo kompaktne okvirje in prozorne leče. Na okvirjih so tudi luknje namenjene za odvajanje vlage. Naj poudarimo, da se na obrazu prilegajo tesno, nanj pa so naslonjena z mehkim naslonom iz umetne mase in popolnoma zaprejo predel oči.

Komando Olivna airsoft zaščitna očala

Njihova prednost je ta, da ima leče z UV400 zaščito. Poleg tega moramo še dodati, da se na obraz pritrdijo z nastavljivim elastičnim trakom. Če se boste odločili za nakup, boste v kompletu prejeli še nogavico za očala. Izdelek je trenutno na zalogi, zanj pa boste odšteli samo 17,90 evrov.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *