Zračne puške

Zračne puške sodijo med orožje. Kupite jih lahko v poslovalnici oziroma trgovini MaxAirsoft. Načelo tega podjetja je že vse od leta 2005 nespremenjeno, in stremi h kakovosti, strokovnemu svetovanju ter raznolikosti blaga. Ponujajo kvalitetno orožje po ugodnih cenah, pomoč pri izbiri in še priročne plačilne pogoje. To pomeni, da lahko hitro opravite nakup in že v naslednjem trenutku uživate v lovu ali streljanju.

Puška Zračna Perfecta Mod.45 4.5mm/.177

Na tem mestu moramo poudariti, da lahko orožje in dele orožja lahko kupite le v omenjeni poslovalnici. Pri tem pa nujno potrebujete veljavno nabavno dovoljenje, ki vam ga je izdala upravna enota stalnega prebivališča. Poleg tega se boste ob nakup npr. zračne puške morali še identificirati z veljavnim osebnim dokumentom. Ob nakupu zračne puške oziroma posameznega zračnega orožja, pri katerem je kinetična energija na ustju cevi več kot 20J ali kjer hitrost izstrelka na ustju cevi  presega 200m/s, pa lahko kupite pod naslednjimi pogoji:

  •  z orožnim listom, vendar se boste pri nakupu morali identificirati z veljavnim osebnim dokumentom,
  • z izdajo priglasitvenega lista, za kar morate izpolnjevati pogoje iz 15. člena zakona o orožju (potrebno pa je priložiti še potrdilo o opravljenem preizkusu znanja o ravnanju z orožjem ter potrdila, da ni zadržkov javnega reda in miru), pri nakupu se boste morali identificirati seveda še z veljavnim osebnim dokumentom.
Puška Zračna Perfecta Mod.45 4.5mm/.177

Zračne puške v Sloveniji že od 189,89 €

Na tem mestu vam predstavljamo orožje, ki spada v kategorijo zračne puške. Gre za znižano ponudbo, kjer je Replay-10 Zračna Puška lahko sedaj vaša že po znižani ceni 189,89 evrov (njena redna cena pa znaša 319,90 evrov). To je vzmetna prelomača proizvajalca GAMO. To je odlična puška, ki sodi med zračne puške z novim S.A.T. prožilnim mehanizmom z gladkim dvostopenjskim nastavljivim proženjem, sistemom varnega napenjanja in proti-prožilnim varovalom. V kopitu je še SWA prilagodljiv sistem, ki absorbira trzaj.

Poudariti moramo, da je puška narejena iz trpežne ABS plastike s kovinsko bull cevjo in je zaradi svojega kvalitetnega ogrodja zelo zanesljiva in enostavna za uporabo. Dizajnirana je ambidekstralno, kar pomeni, da je tako za desničarje kot tudi levičarje. Replay-10 ima na vrhu prelomnega sistema prav poseben nabojnik s kapaciteto 10 5,5mm (.22) diabol.

To seveda pomeni, da ni potrebno polnjenje diabol pred vsakim prelomom ter strelom. V paketu boste prejeli tudi Optiko s povečavo 4×32. Ob nakupu pa prejmete še 3 leta garancije. Nakup tega izdelka lahko opravi polnoletna oseba z veljavnim osebnim dokumentom. V primeru spletnega nakupa pa je potrebno poslati obojestransko kopijo veljavnega osebnega dokumenta na elektronski naslov: [email protected] s številko naročila.

Zračena puška M1

Poleg tega lahko v trgovini izberete tudi zračno puško M1 Carbine CO2. Gre za tako imenovane zračno trzajna puško proizvajalca Springfield, ki je odlična tako za začetnike kot tudi za nekoliko bolj izkušene strelce. Narejena iz trpežne ABS imitacije lesa s kovinskimi deli, je zanesljiva in pa enostavna za uporabo.

Zračna Puška Springfield M1

M1 ima nabojnik v katerem je prostora za 15 4,5mm (.177) kroglic. Vanj je potrebno vstaviti še malo 12g CO2 bombico od spodaj za okoli 40 strelov. Kot zanimivost na tem mestu moramo omeniti, da je bila ta polavtomatska puška prvotno namenjena le za zaledne (podporne) enote, vendar je zaradi svojih karakteristik postala priljubljena še pri padalcih in marincih. Predstavljala je namreč eno od primarnih ameriških oborožitev na vseh bojiščih. Uporabljali so jo še dolgo po drugi svetovni vojni, velikokrat tudi na strani gverilcev in upornikov. Sedaj pa je zelo iskana in priljubljena med ljubitelji klasikov in športnimi strelci.

Zračna Puška Springfield M1

Nazadnje naj poudarimo, da so preizkus tega in zgoraj omenjenega izdelka, vključno z vsemi meritvami, opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta. Za ogled celotne ponudbe zračnih pušk pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *