Prosta delovna mesta v proizvodnji v Ljubljani

Prosta delovna mesta v proizvodnji v Ljubljani običajno zajemajo naslednja dela: priprava delovnega mesta in strojev, nastavljanje, priprava in montaža naprav, dodajanje kosov in upravljanje strojev in naprav, izvajanje ročnih del, odpravljanje preprostih motenj med potekom delovnega procesa, zagotavljanje kakovosti – testiranje z merilnimi pripomočki in vizualna kontrola, sodelovanje pri predlogih izboljšav, izvajanje čiščenja ter preprostih vzdrževalnih del ter še veliko več. Za opravljanje tovrstnega dela se največkrat zahteva izobrazba IV. stopnja tehnične oziroma druge ustrezne smeri; alternativna izobrazba: III. stopnja tehnične ali druge ustrezne smeri.

Številna podjetja ponujajo prosta delovna mesta v proizovdnji v Ljubljani

V našem glavnem mestu se seveda nahajajo številna podjetja, ki ponujajo prosta delovna mesta v proizvodnji v Ljubljani. Tudi podjetje Pirnar skozi celo leto razpisuje prosta delovna mesta v proizvodnji. Vsekakor pa ne smemo izpustiti še: Dihta, Sinter, Elektrospoji, Ergoles, Robikum in še številna druga podjetja.

Podjetje Pirnar

Pirnar sodi med vodilne svetovne inovatorje na področju snovanja in proizvodnje aluminijastih lesenih vhodnih vrat. Gre za globalno uveljavljeno podjetje s 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na 30 trgih po celem svetu. Trenutno je že več kot 350 zaposlenih, ekipa sodelavcev pa se še povečuje. Glede na to, da obseg poslovanja raste, se zato povečujejo potrebe po delovni sili in podjetje razpisuje prosta delovna mesta v proizvodnji v Ljubljani. Tudi podjetje Robikum je eno izmed podjetij, kjer skozi celo leto razpisujejo prosta delovna mesta v proizvodnji v Ljubljani. To je eno izmed vodilnih ponudnikov na področju izdelave kartonskih map po naročilu v državi.

podjetje pirnar

Podjetje Dihta

Podjetje Dihta se lahko pohvali z izdelki preverjene kakovosti. Njihova ponudba na področju tesnil je celovita, izdelujejo tudi namenska tesnila po meri. V podjetju Elektrospoji pa se ukvarjajo dobavljivostjo profesionalnih izdelkov in rešitev na področju avtomatizacije in strojegradnje, elektronskih naprav, elektroenergetike ter infrastrukture v stavbah in elektroinštalacijah. Večkrat na leto razpisujejo prosta delovna mesta v proizvodnji na območju Ljubljane. 

podjetje dihta

Kadrovska agencija Workforce

Nazadnje vam še sporočamo, da lahko na spletni strani podjetja Workforce najdete številna prosta delovna mesta v proizvodnji na področju Ljubljane, ki jih ekipa vsakodnevno posodablja. Če vam katero izmed prostih delovnih mest »pade v oči«, se lahko prijavite na razpis. Če se vam med prijavo porajajo morebitna vprašanja, vam svetujemo, da se obrnete na zaposlene iz podjetja Workforce, ki vam bodo z veseljem pomagali. Slednji namreč pomagajo posameznikom pri iskanju rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev.

Workforce - prosta delovna mesta v proizvodnji v ljubljani

Pri tem sledijo potrebam iskalcev ter pomagajo ustvariti dodano vrednost. Poleg tega tudi različnim organizacijam v vseh glavnih gospodarskih panogah pomagajo oblikovati strategije za pridobivanje ustreznih kadrov. Iskalcem zaposlitve in poslovnim partnerjem pa ponujajo storitve in rešitve po meri! Zakaj tudi vi ne bi izkoristili te priložnosti in se prepustili vodenju ekipe omenjenega podjetja? Mi vam zagotavljamo, da boste z njihovimi storitvami zelo zadovoljni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *