Rabljena vozila

Rabljena vozila je aktualna tematika za vse tiste, ki se trenutno zanimajo za nakup rabljenega avtomobila ali katerega koli drugega vozila. V kolikor ste eden izmed teh oseb tudi vi, vam sporočamo, da ste na pravem mestu. V tokratnem članku se bomo namreč osredotočili na tematiko rabljena vozila. Predstavili vam bomo podjetje, kjer imajo skozi celo leto za vas pripravljeno zelo široko izbiro jeklenih konjičkov.

Rabljena vozila

Poleg tega pa vam bomo predstavili še načine financiranja, ki so jih za vas pripravili ob nakupu novega ali rabljenega prevoznega sredstva. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotavljamo vam, da boste izvedeli veliko zanimivih in aktualnih informacij o tej tematiki!

Kje v Sloveniji je najbolje kupiti rabljeno vozilo

Rabljena vozila so torej na voljo na različnih koncih po celotni Sloveniji. Ogledate in kupite jih lahko tako v različnih avtohišah kot tudi pri prodajalcih z vozili, ki morajo imeti svojo dejavnost uradno registrirano. Pri tem morate biti zelo natančni in previdni, da vas kateri izmed prodajalcev avtomobilov ne bi na kakršen koli način »prevaral«. Nekateri namreč v tej dejavnosti vidijo zgolj in samo zaslužek, ne pa tudi zadovoljstvo kupca. Ravno iz tega razloga vam svetujemo, da se odločite za nakup jeklenega konjička v avtohiši.

Rabljena vozila

Ena izmed njih je dobro znana Avtotehna VIS, kjer imajo v ponudbi veliko različnih rabljenih in tudi novih prevoznih sredstev. Omenjena družba je s svojim delovanjem pričela že dolgo nazaj, in sicer leta 1991. Že od takrat pa vse do danes njihovo delovanje poteka nemoteno. Pri tem opravljajo veliko svojih storitev izredno kvalitetno in pa strokovno. Za to pa so zaslužni tudi izredno strokovno podkovani in pa izkušeni avtomehaniki, avtoličarji in še drugi delavci. Slednji si pri delu pomagajo z modernimi in tehnološko naprednimi orodji, pripomočki in aparati. Le-ti jim tudi olajšajo delo.

Rabljena vozila v Avtotehni VIS

Ali ste vedeli, da so v Avtotehni VIS že zelo dolgo časa pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila avtomobilske znamke Opel. Po približno več kot 12 letih pa so svojo prodajno in servisno mrežo razširili še na več trgovcev po celotni Sloveniji. Trenutno pa se lahko pohvalijo še s tem, da imajo kar tri glavne poslovne enote.

Rabljena vozila - Avtotehna VIS

Te se nahajajo v Kranju (na cesti Staneta Žagarja), Ljubljani (na naslovu: Celovška cesta 228) in v Škofji Loki. Veljajo pa tudi za največje zastopnike avtomobilske znamke Opel v Sloveniji. Leta 2004 pa so postali celo koncesionarji za avtomobilsko znamko Chevrolet. Trenutno pa so pooblaščeni serviserji za te avtomobile.

Širok nabor storitev

V nadaljevanju vam bomo predstavili najosnovnejšo ponudbo storitev, ki vam jih ponujajo v zgoraj omenjenem podjetju. Kot smo že omenili, se ukvarjajo s prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme. Poleg tega pa so za vas pripravili še vulkanizerske storitve, kleparsko-ličarska popravila na vseh znamkah avtomobilov in še hrambo pnevmatik.

Širok nabor storitev

Ja, prav ste prebrali! V Avtotehni VIS imajo za vas pripravljen urejen prostor, kjer lahko shranjujete vaše letne ali zimske pnevmatike. Ali ste vedeli, da se ukvarjajo tudi z menjavo avto stekel? V kolikor ste imeli nezgodo ali pa vam je kamen oziroma kateri drugi »nepridiprav« predmet uničil vaše avto steklo, vam svetujemo, da se nemudoma odločite za menjavo!

V omenjenem podjetju vam bodo strokovnjaki opravili menjavo v zelo hitrem času. Na voljo pa so vam tudi za opravljanje dodatnih storitev, med katere sodijo: financiranje nakupa vozil, cenitev in še prijava škode na določenem vozilu, cenitev rabljenih vozil in menjava staro za novo ali staro za staro ter gotovinski odkup rabljenih vozil. Obenem pa vam nudijo še: najem vozila, izposojo strešnega kovčka in registracija ter zavarovanje ali prepis lastništva vozila. To pa je res ogromno storitev na enem mestu, kajne!?

Servis rabljenih vozil

Pa naj vam na tem mestu predstavimo še glavni cilj podjetja Avtotehna VIS. Gre za to, da želijo svojim strankam ponuditi čim bolj celostno paleto kakovostnih storitev, ki so povezane z vzdrževanjem in uporabo vozila. Vse to pa vam nudijo na enem samem mestu! Na takšen način namreč želijo osnovno avtomobilsko dejavnost razširiti še z dodatnimi storitvami, ki pa njihovim strankam omogočajo opravljanje vseh storitev. To pomeni – od nakupa pa do vzdrževanja prevoznega sredstva. 

Servis rabljenih vozil

Ves čas se trudijo, da bi bile njihove stranke čim bolj zadovoljne z njihovimi storitvami in na splošno z njihovim delom. Ravno iz tega razloga se stalno osredotočajo na inovacije in čim boljo kakovost njihovega dela. Neprestano tudi skrbijo za uvajanje najbolj moderne in sodobno razvite tehnologije. Uporabljajo pa tudi najboljše postopke in strategije dela, ki ustrezajo trenutnim smernicam. Veliko energije in truda vlagajo tudi v strokovnost in zadovoljstvo njihovih delavcev (svetovalcev, servisnih strokovnjakov in še mnogih drugih).

Preberite tudi:

Rabljeno vozilo ali novo vozilo?

Rabljena vozila so vsako leto bolj zaželena in priljubljena. Veliko ljudi se namreč odloči raje za nakup rabljenega vozila kot pa za nakup novega. V Sloveniji je ponudba z rabljenimi avtomobili izredno velika, tako kot tudi drugod po svetu.

Rabljeno vozilo ali novo vozilo?

To pa je seveda dobro, pozitivno, saj na ta način lahko sami izbirate med resnično široko ponudbo različnih prevoznih sredstev. Kot smo omenili pa so rabljena vozila dostopna v izredno velikem cenovnem razponu. To pa pomeni, da se lahko najde vozilo čisto za vsak žep! Pri tem naj še omenimo, da je cena jeklenih konjičkov odvisna od številnih elementov, med katerimi so: število prevoženih kilometrov, ohranjenost notranje ali zunanje opreme in še od drugih elementov. Pred nakupom avta pa je izredno pomembno še to, da si dobro ogledate njegovo zunanjost. V kolikor boste opazili znake rje, vam odsvetujemo nakup izbranega jeklenega konjička!

Pa naj vas ob koncu tokratnega članka še posebej prijazno povabimo v center z rabljenimi vozili Avtotehne VIS! Vabimo vas tudi, da si ogledate njihovo spletno stran. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *