Airsoft puške

Airsoft puške vodilnih proizvajalcev lahko sedaj naročite in kupite v spletni trgovini MaxAirsoft. Na voljo je obsežen izbor omenjenega orožja, ki vam bo omogočil, da lahko izberete najbolj primerne Airsoft puške za vaše potrebe. V kolikor bi želeli o omenjeni tematiki izvedeti še več informacij, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Za vas smo na enem mestu zbrali nekaj najbolj aktualnih in temeljnih informacij o teh puškah.

Airsoft puške

Če se morda sprašujete, za kaj vse so airsoft puške uporabne, imamo za vas pravi odgovor. Najprej so seveda uporabne za udeležbo na airsoft spopadih ali pa kadar si zaželite popestriti piknik s prijatelji tako, da streljate v tarče. Nekaterim pa airsoft puške predstavljajo le okras za na steno. Verjetno ste že slišali, da obstajajo različne vrste omenjenih pušk. Kljub različnosti je vsem skupno, da niso nevarne. Gre namreč za kopije pravega strelnega orožja v razmerju 1:1 in so sposobne natančno zadeti določeno tarčo. Najbolj priljubljene so predvsem elektro puške, saj imajo najširšo uporabnost. Izredno veliko uporabnikov pa izbere tudi ostrostrelske puške, ki strelcu omogočajo, da z natančnim strelom zadane tarčo in tako ostane na skritih mestih. V trgovini so na voljo seveda še nekatere druge vrste pušk, ki jih lahko izberete. Med njimi so: mitraljezi, šibrenice, zbirateljske puške, vzmetne puške, plinske trzajne puške in bombometi.

Airsoft Ostrostrelna Puška

Kakšni tipi airsoft pušk so vam na voljo?

V trgovini MaxAirsoft svojim strankam ponujajo zares vse tipe airsoft puške, ki se po delovanju ločijo oziroma delijo na.

Airsoft Puške na vzmet z mehanskim napenjanjem

Puške na vzmet z mehanskim napenjanjem nekateri bolje poznajo pod imenom vzmetne puške. Slednje veljajo za najbolj preproste za uporabo. Ta kategorija vključuje enostrelne ostrostrelske puške, ki lahko imajo izstopno hitrost kroglice na ustju cevi tudi večjo od 180 m/s.

Airsoft Puške na vzmet z mehanskim napenjanjem

Elektropnevmatske airsoft puške

Elektropnevmatske airsoft puške, ki jih nekateri poimenujejo tudi elektro puške in ponujajo največjo vsestranskost pri uporabi. Izstopna hitrost kroglice na ustju cevi pri teh puškah se giblje med 90 in 130 m/s, ponujajo pa možnost avtomatskega režima streljanja in uporabo nabojnikov različnih kapacitet, in sicer vključno z zelo velikimi nad 1000 kroglic.

FN P90 Airsoft Elektro Puška, Cybergun - Ostale - MaxAirsoft

Plinske airsoft puške

Plinske airsoft puške. Obstajata dva tipa, trzajne plinske puške, ki imajo najbolj realistično delovanje in možnost avtomatskega ognja. Druga opcija so netrzajne puške – v tej kategoriji pa so zajete tudi najmočnejše ostrostrelske puške.

Plinske airsoft puške

Katero izbrati?

Katere boste izbrali vi? Dostopne so v širokem cenovnem razponu. Airsoft puške pa so sicer narejene iz različnih materialov. Cenovno ugodnejši modeli so iz ABS plastike, dražji iz cinkove in aluminijeve zlitine ali s steklenimi vlakni ojačane plastike, vrhunski modeli pa so seveda narejeni iz jekla ali visokokakovostnih aluminijevih zlitin.

Zgodovinske Puške

Naj omenimo še to, da lahko ljubitelji realistike, v nasprotju z replikacijami lesa iz ABS plastike, kupijo modele, ki imajo lesene dele. Katalog omenjene spletne trgovine vsebuje izdelke naslednjih vodilnih proizvajalcev: A&K, Cybergun, Cyma, Jing Gong, Tokyo Marui, Delta Armory, Well, Umarex, Classic Army, Diboys (Boyi), G&G, ICS, King Arms, Vega Force Company (VFC) in še nekaterih drugih.

Montažni sistemi, strelne optike, rdeče pike, nogice

Glede na to, da je omenjena puška platforma, jo je mogoče spremeniti (to je odvisno od strelčevih potreb). Sprememba pa vključuje številne dodatke, kot so montažni sistemi, strelne optike, rdeče pike, nogice, dodatni nabojniki za BB kroglice (balls) in še kaj drugega. Možne so tudi nadgradnje ter še modifikacije notranjih delov, ki povečajo moč, hitrost izstrelka na ustju cevi, natančnost, efektivi domet, hitrost rafala in drugo.

Nadgradnja Airsoft Pušk

Nazadnje naj še enkrat poudarimo, da v katalogu omenjenega podjetja lahko najdete le visoko kakovostne puške, s katerimi boste učinkoviti in uspešni na airsoft spopadih. Poleg tega za vse kupljene izdelke zagotavljajo dolgoročno garancijo. Po potrebi vam bodo svetovalci v trgovini seveda z veseljem svetovali pri izbiri puške. Sedaj pa kliknite zgoraj in preglejte ponudbo!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *