MaxAirsoft

MaxAirsoft je trgovina, kjer za začetnike in profesionalne igralce ponujajo električne, ostrostrelske, vzmetne, GBB in tudi zbirateljske puške. Pištole so razdeljene v 4 kategorije, in sicer: plinske, električne, vzmetne in še tako imenovane revolverje. Za bolj zapletene taktične naloge pa imajo v ponudbi mitraljeze, šibrenice in bombomete. Poleg tega je v trgovini MaxAirsoft na voljo za airsoft tudi velika izbira dodatkov za airsoft replike. V ponudbi lahko najdete: nabojnike, optiko, luči in laserje, dušilce zvoka, granate, nogice, sprednje ročke in še kaj. Za nadgradnjo in popravila pušk in pištol so v ponudbi notranji in zunanji deli, montaže, merki in še ostali deli.

Specialisti za airsoft, zračno in strelno orožje - MaxAirsoft

V nadaljevanju članka vam bomo predstavili še ostalo ponudbo orožja, ki ga lahko kupite v trgovini MaxAirsoft. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

“Pravo” orožje in Airsoft orožje

Naj poudarimo, da v airsoft trgovini ne prodajajo le replik, ampak lahko pri njih kupite tudi pravo strelno orožje, zračno orožje in plašilne pištole. Ponujajo pa še loke, frače, elektrošoker-je, solzivce ter strelne daljnoglede in red dot merke.

MAXairshop

V katalogu lahko med drugim najdete še ostale pripomočke za streljanje, pripomočke za nego za orožje ter nadomestne dele za orožje. Seveda pa je pri uporabi orožja pomembna tudi primerna zaščita. Ravno zaradi tega v omenjeni trgovini lahko najdete še oblačila, zaščitno opremo, toke, taktično opremo in drugo. Tudi noži, orodja za preživetja v divjini, hrana, svetilke in pijača so na voljo za prave airsoft navdušence. Katalog vsebuje zares vse tisto, kar potrebujete za enostavno, varno in vznemirljivo airsoft igro v Sloveniji in tudi v drugih Evropskih državah.

MaxAirsoft

Nazadnje naj še omenimo, da se podjetje ukvarja s prodajo orožja, opreme in airsofta že vse od leta 2005. Vsi so bili nekdaj resni airsoft igralci, sedaj pa so nekateri ostali le še navdušenci nad strelnim orožjem. Če bi se tudi vi želeli dodobra opremiti, vam bodo pomagali pri izbiri replike, orožja in opreme glede na vašo raven znanja. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *