Prosta delovna mesta v Nišu

V mesto Niš, ki leži v južnem delu Srbije, nenehno prihajajo novi poslovni subjekti. S tem se odpirajo tudi nova delovna mesta, ki ponujajo priložnosti za zaposlitev številnih delojemalcev. Eno izmed podjetij, ki se uveljavlja na področju pomoči povezovanja iskalcev dela in delodajalci, je Workforce. Spodaj si bomo pobliže ogledali prosta delovna mesta, ki jih ponuja uspešna organizacija.

Zaposlovanje v mestu Niš

Predstavitev podjetja Workforce

Podjetje Workforce je mednarodno priznana organizacija, ki se ukvarja s posredovanjem dela ter zagotavljanjem različnih kadrovskih storitev. Njihova prisotnost v Nišu ponuja nove možnosti zaposlitve in razvojne poti za lokalno prebivalstvo.

Prosta delovna mesta

Workforce trenutno išče nove delavce za več različnih razpoložljivih delovnih mest. Med njimi izstopajo naslednje priložnosti:

Kadrovska asistenca

Delovno mesto kadrovske asistence vključuje administrativne naloge, povezane s kadrovskim managementom. Iskalcem zaposlitve ponujajo priložnost za razvoj na kadrovskem področju v sodelovanju v dinamičnem delovnem okolju.

Prodajni svetovalec

Podjetje Workforce išče prodajnega svetovalca, ki bo skrbel za pridobivanje novih strank in pogajanje odnosov s trenutnimi partnerji. To delovno mesto prinaša priložnost za razvoj prodajnih veščin in gradnjo kariere v prodajnem sektorju.

Poslovi u Nišu

Tehnični specialist za IT področje

Tehnični specialist za področje IT bo odgovoren za reševanje tehničnih izzivov in podporo strankam na področju informacijskih tehnologij. To delovno mesto predstavlja odlično priložnost za razvoj strokovnega znanja na področju IT.

Prosta delovna mesta za študente

Če ste študent in iščete priložnost za zaslužek med študijskim letom ali poletnimi počitnicami, lahko na spletni strani poslovi za studente Niš najdete bogato ponudbo prostih študentskih del v Nišu. S pomočjo študentskega servisa Mjob lahko enostavno in hitro pregledate različne ponudbe študentskih del, se prijavite na tiste, ki vas zanimajo, in tako začnete graditi svojo kariero že med študijem.

Zaključek

Workforce predstavlja izjemno priložnost in pomoč za zaposlitev v mestu Niš. Prosta delovna mesta, ki jih ponujajo, odpirajo vrata za različne poti iskalcev zaposlitve in ponujajo možnost rasti ter razvoja kariere. Več o razpoložljivih razpisanih delovnih mestih si lahko ogledati na spletni strani oglasi za posao Niš.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *