Workforce

Workforce je ime za izkušeno ekipo strokovnjakov, ki so predani svetovanju na področju upravljanja s človeškimi viri. Njihove rešitve so absolutno ustvarjene za vaše potrebe in se jih poslužujejo delojemalci ter tudi delodajalci. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij povezanih s tematiko Workforce. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Kaj počne Workforce

Workforce – kadrovsko svetovanje sestavlja ekipa, ki ima več kot dvajset let izkušenj ter le en cilj – pomagati podjetjem biti boljši v kadrovanju. Gre za regionalno podjetje, ki deluje v več državah regije Adrija. Delujejo torej v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem, v Makedoniji, Albaniji in Črni gori. Vsakodnevno poslujejo z več kot 1.000 strankami in več kot 12.000 poslovnimi partnerji. S trdim delom, zagnanostjo, vztrajnostjo, s pomočjo njihovih prizadevnih svetovalcev ter predanostjo strankam so se vsekakor dodobra uveljavili! Poleg tega pa so še dodatno utrdili njihov položaj na področju upravljanja s človeškimi viri. 

Workforce

Ali si sploh predstavljate, kaj je njihovo delo? Naj omenimo, da Workforce pomaga organizacijam v vseh glavnih gospodarskih panogah oblikovati strategije za pridobivanje čim bolj ustreznih kadrov. Iskalcem zaposlitve in poslovnim partnerjem zatorej ves čas ponujajo storitve in rešitve po meri, ki so v korist obema stranema. Poudariti moramo, da omenjeno podjetje ponuja storitve po meri za zaposlovalce in tudi za iskalce zaposlitve. Poiščejo namreč enega ali več sodelavcev, izvajajo pa tudi prilagojeno ali trajno zaposlovanje. Kot smo že omenili upravljajo s človeškimi viri, ponujajo pa tudi pravno podporo, podporo pri obračunu plač in zagotavljanju skladnosti poslovanja.

Načrtovanje poklicne poti

Če torej potrebujete pomoč pri načrtovanju poklicne poti, vam svetujemo, da se obrnete na Workforce. Slednji namreč iskalcem zaposlitve pomagajo načrtovati poklicno pot in obenem pomagajo tudi pri iskanju najbolj ustrezne zaposlitve. Naj še enkrat poudarimo, da je njihov glavni cilj – pomagati pri rasti in razvoju poslovanja ter poklicne poti. Prepričani smo, da bo njihova prizadevna ekipa našla rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Vsekakor bo sledila tudi vašim potrebam ter pomagala ustvariti dodano vrednost.

Načrtovanje poklicne poti

Pa naj vam na kratko predstavimo nekaj splošnih informacij o tem, kako poteka kadrovanje danes. Svetovne raziskave so namreč pokazale, da ima več kot 50 % delodajalcev težave pri iskanju čim bolj ustreznih sodelavcev. Po drugi strani so tudi iskalci zaposlitve pogosto v položaju, ko ne poznajo vseh priložnosti, možnosti in ponudb na trgu dela. Dejstvo je, da si nobeno podjetje ne želi zaposliti napačne osebe, obenem pa nihče od delavcev ne želi preživeti osemurnega delavnika v pisarni, če tja sploh ne sodi. S pomočjo podjetja Workforce je postopek iskanja kariernih priložnosti (in po drugi strani pridobivanja novih sodelavcev) izredno enostaven ter tudi učinkovit. Na ta način se namreč lahko izognete napačnim zaposlitvenim odločitvam. 

Zaščita strank

Nazadnje naj še omenimo, da je tudi zaščita njihovih strank ter strokovnjakov ključni del poslovanja. Njihov program zatorej zagotavlja skladnosti poslovanja in je oblikovan v skladu z zakonom. Vsekakor zagotavlja tudi najvišje standarde zaupnosti in po potrebi preglednosti na vseh področjih delovanja. Vedite, da ob spoštovanju poštene konkurence in protimonopolnih pravil za vas lahko oblikujejo odlične rešitve po meri in gradijo vaše zaupanje. Poudariti moramo, da osebje Workforce svoje delo opravlja strokovno, vestno, natančno ter odgovorno. Njihovo delo je skladno z veljavnimi predpisi, politiko, zakoni in pravili ter pogodbami. Vsak posameznik pa pri svojem delu spoštuje etična načela. Za doseganje odličnosti pri zagotavljanju skladnosti poslovanja se v njihovi odlično urejeni organizaciji kot preprečevalni ukrep izvajajo redni postopki revizije (računovodskih izkazov). Politika zagotavljanja skladnosti pri poslovanju je namreč glavno jamstvo za njihove storitve! Za še več informacij o tem podjetju pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *