Peugeot Traveller

Peugeot Traveller ponuja razkošje odprtih prostorov, elegance in premium udobja. Z njim lahko ustvarite mirno in obenem udobno potovanje. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še nekatere najbolj pomembne lastnosti vozila Peugeot Traveller, Če želite izvedeti več o tem vozilu, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Dizajn zunjanosti

Najprej naj vam predstavimo dizajn zunanjosti, s katerim se ponaša ta limuzinski kombi. Slednji vabi, da se z njim odpravite na pot za zabavo v prostem času ali pa na dolga, zanimiva potovanja. Naj poudarimo, da njegova moderna in predvsem izredno elegantna oblika karoserije ponuja prostorno notranjost. V njej je zares vse zasnovano za vaše udobje. V tem vozilu lahko z lahkoto začutite občutek svobode. Saj je ta limuzinski kombi opremljen s sistemom Grip control® nove generacije. Slednji izboljša vlečno moč vozila po zaslugi sistema za krmiljenje spodrsavanja pogonskih koles. S pritiskom na vrtljivi gumb na armaturni plošči lahko izberete vlečno moč, ki se najbolje prilagaja posameznemu terenu. Prepričani smo, da se boste lahko z njim med vožnjo popolnoma sprostili in uživali.

Peugeot Traveller

Dizajn notranjosti

Peugeot Traveller je zabaven in obenem gostoljuben limuzinski kombi, ki se zna postaviti pred drugimi. Ima vertikalno umeščeno okrasno masko, vrhunsko osvetlitev z diodami LED in ksenonske žaromete, ki so vdelani v karoserijo. Zapišemo lahko, da to vozilo mogočno izraža svojo stilsko zasnovo. Glede na to, da je kombi na voljo v treh dolžinah, lahko zapišemo, da se več kot odlično prilagaja vsem vašim potrebam. V vsaki izvedenki se lahko vozi 8 oseb, ki lahko na vseh sedežih izkoristijo veliko prostora.

notranji dizajn

Ali veste, da je za vse tri izvedenke različnih dolžin mogoče izbirati tudi med različnimi možnostmi razporeditve notranjosti? Ja, prav zares se lahko notranja zasnova prilagaja vsem vašim željam. Že 1,90 m višine vozilu omogoča enostaven vstop v mestna ali podzemna parkirišča, trgovske centre in tudi na različna turistična območja. Glede na to, da ima Peugeot Traveller bočna drsna vrata za prostoročno upravljanje, lahko le-ta odprete ali zaprete, tudi takrat, kadar imate polne roke. Za odklepanje, odpiranje in zapiranje bočnih drsnih vrat zadostuje že premik noge pod zadnji blatnik (pri sebi pa morate imeti ključ). 

Ostale možnosti kombija Peugeot Traveller

Na tem mestu moramo poudariti, da limuzinski kombi Peugeot Traveller ponuja vozniku in potnikom najvišjo raven brezskrbnosti, udobja in tudi pozornosti. Vsebuje tudi zastekljeni strešni okni, ki ju je mogoče posamično zastreti. Okni poskrbita za osvetljenost in panoramski razgled nad okolico. Na tej večfunkcijski strehi pa se nahajajo še naslednji elementi: ambientalna LED osvetlitev in individualne bralne lučke, ki vsem potnikom ponujajo še več udobja. V notranjosti je omenjeni kombi opremljen s posamičnimi zračniki in klimatsko napravo za prezračevanje na zadnjih sedežih. Naj poudarimo, da je to zares edinstvena ponudba v tem avtomobilskem segmentu. Vozilo nudi tudi inovativno opremo za izjemno brezskrbna vozniška doživetja. Z novo osvetlitvijo na diode LED in s ksenonskimi žarometi, ki so vdelani v karoserijo, pa mogočno izraža svojo stilsko zasnovo.

navigacija

S tem edinstvenim kombijem bodo zagotovo brezskrbne tudi vaše poti. Saj jih lahko zelo preprosto poenostavite z uporabo povezljive 3D navigacije. Vključuje tudi funkcijo za predvajanje prometnih informacij v realnem času TomTom Traffic. Poleg tega vam je na 7-palčnem zaslonu na voljo še nepogrešljiva funkcija Mirror Screen. Mirror Screen lahko tudi vam omogoči povsem varno uporabo aplikacij z vašega pametnega telefona. Na prosojnem zaslonu za prikaz podatkov v voznikovem vidnem polju se v barvah projicirajo najbolj pomembne informacije za pomoč pri vožnji. Med njimi so: hitrost, referenčna vrednost tempomata oziroma omejevalnika hitrosti, časovni razmak med voziloma in še drugo. 

Če smo vas v tokratnem članku navdušili nad vozilom Peugeot Traveller. Vam svetujemo, da se odločite še za testno vožnjo z njim. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in si zagotovite prost termin.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *