Rabljena vozila Žalec

Rabljena vozila Žalec si lahko ogledate s klikom na odebeljeni napis (na začetku povedi). Mi pa vam bomo v tokratnem članku predstavili nekaj ključnih elementov, na katere morate biti pozorni pri nakupu rabljenega vozila Žalec. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

V zadnjih letih se rabljeni vozila v Sloveniji prodajajo v dosti večjem številu kot novi. Nakup lahko opravite na treh različnih mestih, in sicer:

  • pri preprodajalcu vozil,
  • direktno od lastnika ali pa
  • v avtohiši z rabljenimi vozili Žalec.
Rabljena vozila Žalec

V primeru, da se boste odločili za nakup jeklenega konjička direktno od lastnika, vas opozarjamo, da pregledate in preverite servisno knjigo vozila pri uradnem serviserju za določeno znamko. V Sloveniji se namreč nekateri prodajalci izdajajo za lastnike vozil, vendar avtomobil sploh ni njihov. Zato je potrebno biti zelo pozoren! Dostikrat se zgodi, da za določen avto »preuredijo« realno število kilometrov. Kot zanimivost lahko na tem mestu dodamo, da v Sloveniji po neuradnih podatkih več kot 60 % prodajalcev prikrije resnično število prevoženih kilometrov.

Takšnim prodajalcem je pač pomemben le zaslužek in zato vas opozarjamo, da bodite kritični pri nakupu ter ne zaupajte vsakomur. V nekaterih primerih je zelo priporočljivo preveriti tudi komentarje o prodajalcu, ki jih posamezniki zapisujejo na internetu.

Rabljena vozila Žalec

Pri preprodajalcih vozil je podobna situacija, saj nekateri sploh nimajo registrirane svoje dejavnosti. Tudi pri teh bodite pozorni, ker dostikrat na zvit način prikrijejo kakšne napake ali okvare na avtomobilih.

Brez dvoma pa lahko zaupate različnim avtohišam, ki se že več let ukvarjajo s prodajo novih ali rabljenih vozil Žalec. Ena izmed njih je tudi dobro znana Avtotehnika Celje, kjer je čisto vsako rabljeno prevozno sredstvo pregledano po 103. točkah kontrole. Nanje pa dajejo kar 12-mesečno jamstvo! V primeru, da se v tem času na vozilu pojavijo kakršne koli napake, pa vam jih bodo brezplačno odpravili in uredili. Vi pa se boste lahko v času popravila vozili z nadomestnim avtom.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *