Opel Moca

Opel Moca oziroma Mokka je več kot odličen avtomobil, ki vas bo navdušil s svojimi lastnostmi. Novo vozilo Opel Moca predstavlja novo raven vožnje! V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili veliko zanimivih in aktualnih podatkov, informacij o novem prevoznem sredstvu – Opel Moci. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Opel Moca

Naj že na začetku omenimo, da to vozilo s samozavestjo in popolnoma individualnim slogom naravnost izstopa iz množice. Športno dinamičen videz je veliko več kot drzen izraz čistega naprednega oblikovanja. Gre za odraz popolnoma nove, sodobne filozofije nemškega razvoja in samozavestne vizije Oplove prihodnosti, ki je s takšnim načinom zelo privlačna.

Motor in arhitektura

Dinamični motorji ji zagotavljajo okretnost v vsakem pogledu. Čisto vsaka linija odraža trdnost in nezgrešljivo drzen nastop. Notranja kabina v tem avtu je povsem drugačna, temeljito »očiščena« vsega nepotrebnega hrupa in nereda. Obenem pa je tudi zelo lepa, dovršena. Prefinjena arhitektura in brezhibno vgrajeni digitalni elementi ustvarijo čist prostor za uživanje, sprostitev in hkrati 100 % osredotočenost na cesto. Zavedajte se, da je nova Opel Moca kompaktnejša in vitkejša od svojih predhodnic. Kljub temu pa ima enako prostorno kabino, ki se odlično poda k zahtevam urbanega življenjskega sloga. Pa naj vam na tem mestu predstavimo glavne značilnosti omenjenega avtomobila. To so: najbolj sodobni sistemi za pomoč vozniku, IntelliLux LED® matrični žarometi, ergonomsko optimalni sedeži, ki ponujajo enako udobje tako pri vožnji po mestnih ulicah kot tudi na avtocesti. Najverjetneje ste opazili, da vznemirljive linije Mokkine karoserije predstavljajo začetek vstopa v novi svet nemškega oblikovanja. V notranjosti boste zagotovo odkrili harmonijo proporcev in svetlobe, ki vpliva na resnično osupljivo vozno izkušnjo.

Opel Moca

Opel Moca vas bo s svojim žarom in nastopom povsem očarala. Njena edinstvenost in izjemnost bo pritegnila občudujoče poglede, saj ji na cesti skorajda ni para. Predlagamo vam, da pokažete svoj izjemen slog in raziščete ekskluzivne oblikovne elemente ter pestre možnosti prilagajanja. Slednje bodo poudarile vsak vidik videza tega avtomobila, vključno z dinamično izbiro barve za streho in/ali pokrov motornega prostora. Kot smo že omenili, je Opel Moca s svojo nezgrešljivo vizualno identiteto prežeta tudi s celotno karoserijo in čistim oblikovanjem. Vse to pa je združeno v drzno funkcionalnost. Njeno odločno obliko odlikujejo idealna sorazmerja, in sicer od Oplovega vizirja na prednjem delu do arhitekture tako imenovane ‘lebdeče strehe’, ki pa v enem samem zamahu zagotavlja okvir vsem stranskim oknom. 

Izberite svoja okna

Ali ste vedeli, da lahko izbirate med različnimi oblogami stranskih oken? Ja, prav ste prebrali! Svetujemo vam, da poskrbite za čim bolj drzno, sijajno in živahno zunanjost tega avtomobila, zato izberite oblogo stranskih oken v posebni črni, srebrni ali pa rdeči barvi. 

Notranjost Opel Moce

Zagotovo vas bo pozitivno presenetila Mokkina notranjost, ki ponuja odlično vsestransko oporo sedežev in masažno funkcijo za voznika. S tem avtomobilom boste zagotovo potovali udobno, na cilj pa boste prispeli v slogu. Ali ste vedeli, da je to vozilo opremljeno z ogrevanimi sedeži? Gre še za eno lastnost, ki daje vozilu razkošje in vpliva na topel sedež.

Notranjost Opel Moce

Za ogrevanje prednjih sedežev lahko izberete tri različne stopnje, voznik pa se bo razvajal tudi z električno ogrevanim volanskim obročem. Prostorna kabina in dovršene funkcije bodo zagotovile pripravljenost na vse izzive potovanj, pa naj bo to velik tovor ali pa celotna družina z obilico prtljage. Ali ste vedeli, da lahko s preklopom zadnjih sedežev v razmerju 40:60 znatno povečate prtljažnik? Na voljo pa je tudi možnost za prevoz nekoliko daljših predmetov, pripomočkov ali drugih stvari.

Sodobna tehnologija

V omenjenem avtomobilu je vgrajen najbolj sodoben navigacijski sistem z zaslonom na dotik. Ta vas bo vodil po najboljši možni poti, pri tem pa vas bo obveščal tudi o sprotnih informacijah v prometu. 

Rezultat iskanja slik za Opel Moca

Za več informacij o nakupu tega avtomobila pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. 

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *