Peugeot 508 sw

Peugeot 508 sw je priljubljeni karavan, ki ga uvrščamo v visoki razred. Gre za avtomobil z brezkompromisnim dizajnom, ki nudi udobje limuzine predvsem za daljša potovanja, prostornost izvedenke SW, tekmovalnost kupeja ter seveda vrhunsko kakovost z najbolj sodobno tehnologijo. S svojimi odločnimi in izklesanimi slogovnimi potezami, napetimi linijami in izrazno okrasno masko je novi Peugeot 508 sw videti zares odlično! To je moderno in elegantno vozilo, ki pa je obenem tudi prostorno in atletsko naravnano. Na zadnjem delu je izpušna cev, ki namiguje na tekmovalnost. Poleg tega lahko zasledite tudi okrasno letev v svetleče črni barvi, ki pa jo obdajajo nove, moderne luči s tehnologijo 100 % LED in inovativnim učinkom 3D. Tako na kratko lahko opišemo vso odličnost tega novega vozila Peugeot 508 sw. Seveda pa to še ni vse, saj ponuja avtomobil še veliko več. V kolikor bi želeli spoznati še kakšen element, dodatek vozila, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem.

Novo vozilo Peugeot 508 SW

Notranjost v Peugeot 508 sw

Glede na to, da se avtomobil uvršča v visok razred, seveda nikakor ne bo razočarala njegova notranjost. Ponuja namreč odlično ergonomijo sedenja. Ko boste sedli v jekleni konjiček, se boste naužili udobja edinstvenih ergonomsko oblikovanih sedežev z oznako AGR in s funkcijami za nastavitev dolžine. Poleg tega sta naklon sedalnega dela in ledvena opora prilagodljiva po meri in ju je možno shraniti v spomin. Za še več udobja pa je v vozilu Peugeot 508 sw za voznikov in sovoznikov sedež na voljo tudi visokokakovostni sistem za večtočkovno masažo. Ko boste sedli za vizionarsko voznikovo mesto, boste začutili kompakten volan, doživeli po meri nastavljivo digitalno ploščo v višino oči in še 10-palčni zaslon na dotik. Slednji je izredno visoke ločljivosti s kapacitivno tehnologijo i-Cockpit. Vse to za brezmejne užitke v vožnji!

Širok nabor opreme

Da boste tudi v vozilu ostali povezani s svetom, so avtomobil opremili z brezžičnim polnjenjem pametnega telefona in še s funkcijo Mirror Scerrn. Ta vaše aplikacije prenese na 10-palčni zaslon na dotik s kapacitivno tehnologijo. Vozilo pa ponuja tudi zvočni sistem sistem Hi-Fi znamke FOCAL. Gre za dobro poznano, vodilno francosko podjetje za akustiko, ki je po vsem svetu priznano po svojih patentiranih izumih in edinstvenem zvoku.

PEUGEOT 508 sw - notranjost


Sistem obsega 10 zvočnikov z ekskluzivnimi tehnologijami FOCAL, ki ponujajo izjemno stabilen zvok ter nudijo užitek čistega in predvsem pomembnega razločnega zvoka. Tako boste lahko zares dobro slišali vse zanimivost. Peugeot 508 sw je opremljen z najbolj bogato in tehnološko opremo, med katero je mogoče najti tudi sisteme potrebne za pomoč pri vožnji. Slednji poskrbijo tudi za večjo varnost, spremljajo vaše manevre in vam pomagajo bolje razumeti ter vnaprej predvideti okolico ali razmere na cesti. To je precej pomembo, saj se lahko na ta način izognete gneči ali nesreči na cesti. Za optimalno varnost med nočno vožnjo ali ob slabši vidljivosti pa je na voljo infrardeča kamera sistema »Night Vision«. Ta pred vozilom zazna pešce ali pa živali onstran dometa prednjih žarometov. Slika se nato prikaže v vašem vidnem polju, in sicer na digitalni instrumentni plošči. Obenem pa se sprožijo še opozorilni signali. 

Kakšni so občutki vožnje

Ta karavan visokega razreda vam obljublja mehko vožnjo in vzorno lego na cesti. Za vse to gre zasluga krmilnemu vzmetenju. Poleg tega pa so bistveni tudi motorji PureTech in BlueHDi ter samodejni menjalnik EAT8. Vsi omenjeni elementi bodo poskrbeli za še več užitkov in bolj intenzivna doživetja med vožnjo.

PEUGEOT 508 sw

Tako, pa smo prišli do konca tokratnega članka. V kolikor smo vas navdušili nad tem novim, edinstvenim karavanom Peugeot 508 sw, vam svetujemo, da se z njim odpeljete še na tesno vožnjo. Poleg tega pa si lahko o njem preberete še več informacij. Predlagamo vam, da kliknete na zgornji odebeljeni napis.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *