Peugeot Partner

Peugeot Partner popolnoma nove generacije nosi v svojih genih že več kot 20 let izkušenj. Slednje je pridobival med poklicnimi uporabniki. Z voznikovim mestom Peugeot i-Cockpit vam ponuja še nikoli videno raven voznega in bivalnega udobja v segmentu gospodarskih vozil. Če želite o tem vozilu izvedeti več informacij, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Peugeot Partner

International Van Of The Year

Ali ste vedeli, da Peugeot Partner prejel 19. septembra leta 2019 prav poseben naziv? Gre za naziv International Van Of The Year 2019 oziroma mednarodni dostavnik leta 2019. Ta nagrada je potrdila izredno močno predanost Peugeotovih ekip projektu, ki se umešča v središče razvojne strategije znamke. To prestižno trofejo so znamki podelili celo pred lansiranjem novega jeklenega konjička Peugeot Partner. To vozilo krepi podjetniške ambicije in obenem omogoča doseganje navidezno nemogočega.

International Van Of The Year

Namenjen profesionalni uporabi

Peugeot Partner je preizkušeno vozilo predvsem za poklicne uporabnike. Njegove gabaritne mere se namreč popolnoma ujemajo z merami tega avtomobilskega segmenta. Standardna izvedenka L1 meri v dolžino 4,40 metrov, s tem namreč zagotavlja optimalno uporabno dolžino 1,81 metrov. Prostornina znaša od 3,30 m3 pa do 3,80 m3, vendar je to odvisno od izvedenke. S tako veliko prostornino pa je mogoče peljati dve evro paleti. V tem gospodarskem jeklenem konjičku je poskrbljeno tudi za varno pričvrstitev prtljage. Opremljeno je namreč  s šestimi pritrdilnimi obročki, proti doplačilu pa je možno na sredino višine namestiti še štiri dodatne obročke in pa zmogljivejšo osvetlitev s šestimi diodami LED. Slednje so proti doplačilu na voljo s paketom za tovorni prostor. Enostaven dostop zagotavljajo izredno kvalitetna bočna drsna vrata in zadnja krilna vrata. Te se odpirajo pod kotom 180° (dvižna prtljažna vrata so na voljo za doplačilo). Sprednji del Peugeot Partnerja je zasnovan na različici konstrukcijske osnove EMP2, s katero so opremljeni najbolj moderni modeli znamke Peugeot. Ta preizkušena konstrukcijska baza omogoča krajše previse in pa kratek obračalni krog, ki omogoča enostavnejše izvajanje manevrov. Premer obračalnega kroga med pločniki tako pri standardni izvedenki znaša komaj 10,82 metrov, pri izvedenki, ki je podaljšana pa znaša 11,43 metrov.

Prostornina

Na tem mestu vam sporočamo, da je lahko novi Peugeot Partner opremljen z modularno sedežno klopjo Multiflexi. S to opremo lahko pridobite veliko več prostornine in uporabne dolžine, ki lahko pri standardni izvedenki doseže tudi do 3 metre, pri podaljšani izvedenki pa 3,41 metrov. Pri tem lahko vozilo še vedno prepelje dva potnika zahvaljujoč zložljivemu stanskemu sedežu, prevoz visokih predmetov v prednjem delu in še veliko več.

Peugeot partner prostornina

Vsa odlagalna mesta v omenjenem jeklenem konjičku so zasnovana za najbolj različne vrste uporabe številnih poklicnih uporabnikov. Gre za enostavno dostopna in domiselno razporejena po potniškem prostoru: korito za prtljažnik, odlagalna polica pod stropom ali pa spodnji oziroma zgornji predal za drobnarije.

Tehnologije, ki nam jih Peugeot Partner ponuja

Nazadnje naj še poudarimo, da se boste v novem gospodarskem vozilu naužili številnih tehnologij, ki so bile do sedaj na voljo le za petvratne limuzine. Zakaj ne bi izkoristili prednosti tega inovativnega indikatorja preobremenitve, če pa vam je v partnerju to sedaj omogočeno? Seznam tehnološke opreme je prav zares osupljiv in še nikoli viden v tem segmentu. Glede na posamezno izvedenko, so na voljo še naslednji elementi oziroma funkcije: sekundarna električna zavora, sistem za nadzorovanje mrtvega kota, prostoročni dostop in zagon, samodejno zaviranje v sili, opozorilnik na voznikovo nepozornost uporablja nadzorno kamero surveillance, sistem za nadzor stabilnosti vlečne kljuke, razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakov in še nekateri drugi elementi.

Peugeot Partner in tehnologija

Sedaj lahko tudi vi postanete eden izmed privilegiranih posameznikov, ki bodo s tem jeklenim konjičkom izkoristili vse naštete funkcije in možnosti. V kolikor se boste odločili za nakup tega vozila, vam svetujemo, da to storite v Avtotehni VIS. Na voljo so vam za svetovanje in ostalo pomoč.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *