Prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu

Prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu so trenutno med najbolj iskanimi. Ravno iz tega razloga pa se podjetja v Novem mestu trudijo, da skozi celo razpisujejo čim več prostih delovnih mest. 

Na omenjenem območju se nahaja kar veliko število podjetij. Tam ponujajo tudi delo v proizvodnji oziroma prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu. Med njimi je podjetje Proles – proizvodnja in trgovina z lesom in z lesnimi izdelki, Elba proizvodnja, Jata Emona, Adient, Mbm plast, Mizarstvo Bogovič, Bevec proizvodnja, URSA Slovenija in še številna druga. 

Podjetje Elba

Sedaj pa vam bomo na kratko predstavili nekaj najbolj osnovnih informacij o posameznih podjetjih. Elba je vodilno slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo lastnih izdelkov s področja elektroinstalacij, instalacij računalniških, telefonskih in optičnih mrež. Enostavnost, univerzalnost, funkcionalnost in prilagodljivost, cenovna dostopnost in kvaliteta so vodila, ki so ekipo in njihove izdelke naredila prepoznavne na slovenskem trgu in poleg vsega tega odpirajo vrata na trgih Evrope. Imajo računalniško vodeno linijo za oblikovanje pločevine in lastno lakirno linijo po prašnem postopku.

elba Prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu

Podjetje MBM PLAST

Naslednje je podjetje MBM PLAST, ki se je v letih od ustanovitve (leta 2002) pa do danes specializiralo za proizvodnjo strešnih svetlobnih elementov – svetlobne kupole in svetlobni trakovi. Slednji se uporabljajo za naravno osvetljevanje objektov večjih tlorisnih površin s strehe. Strešne svetlobne elemente proizvajajo v MBM PLAST. Izdelani so iz plastičnih materialov (PMMA in PC) evropskih proizvajalcev, kateri imajo dolgo tradicijo in zagotavljajo stalno kvaliteto materiala. V podjetju Adient pa proizvajajo avtomobilske sedeže za stranke po vsem svetu! 

MBM Plast Prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu

Podjetje Ursa

Nazadnje vam predstavljamo še svetovno znano podjetje Ursa, kjer proizvajajo izolacije iz mineralne steklene volne. Njihovi izolativni izdelki so znani po tem, da ponujajo energetsko učinkovitost v stavbah in izboljšujejo kakovost življenja ljudi. Visoko kakovostni izolacijski izdelki iz mineralne steklene volne za toplotno, zvočno in požarno varnost ter ekstrudiranega polistirena za toplotno zaščito.

Ursa Prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu

Spletna stran Workforce

Vsekakor so prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu precej številna, zato verjamemo, da lahko svojo zaposlitev s tega področja najdete tudi vi! Za lažje iskanje vam svetujemo, da pregledate prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu kar preko spletne strani Workforce.si. Na njihovi spletni strani kliknite na zgornji zavihek »prosta delovna mesta« in v prazen okvirček vpišite ključno besedo »proizvodnja«. Že v naslednjem trenutku se vam bodo prikazale najnovejše zaposlitve s tega področja. Te vsakodnevno posodabljajo, dodajajo nova prosta dela idr.

Workforce Prosta delovna mesta v proizvodnji v Novem mestu

Za to skrbi ekipa podjetja Workforce, ki še podjetjem ali posameznikom pomaga pri iskanju rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Če se boste tudi vi odločili za sodelovanje z njimi, vam zagotavljamo, da vam boste skupaj z njimi poiskali najbolj rešitev oziroma zaposlitev. Poleg tega vam bodo pomagali tudi pri načrtovanju karierne poti, podjetjem pa bodo pomagali pri iskanju ustreznega kadra. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *