Trgovina z orožjem

Trgovina z orožjem vam ponuja pištole, puške, šibrovke, revolverje in airsoft opremo. Gre za trgovino in obenem podjetje, kjer se s prodajo airsoft orožja ter opreme ukvarjajo že vse od leta 2005. Vse zaposlene navdušuje orožje, saj so bili vsi nekoč resni airsoft igralci, nekateri pa so sedaj navdušeni strelci s strelnim orožjem. Torej gre za to, da ima trgovina z orožjem v Celju zaposlene le vešče prodajalce, ki tudi vam lahko pomagajo izbrati replike, orožje ter opremo glede na vašo raven znanja. Poleg tega vam lahko pri nakupu seveda tudi svetujejo, kako varno uporabljati in skrbeti za airsoft replike in orožje.

Trgovina z orožjem

Če boste tudi vi izbrali trgovino z orožjem MaxAirsoft, boste deležni še številnih prednosti: Originalne replike, orožje, oprema in dodatki številnih znanih blagovnih znamk, najmanj eno leto garancije ali več za široko paleto izdelkov, vzdrževanje in popravilo za vse replike in orožje v garancijskem roku, možnost nakupa na kredit ali na pa na obroke (po dogovoru), popolnoma brezplačna dostava po pošti na izbran naslov, odprema blaga še v istem dnevu oddaje naročila, varnost vaših osebnih podatkov, natančna e -poštna sporočila o naročilu ter statusu naročila, plačilo blaga s kreditno kartico, bančnim nakazilom ali pa po povzetju.

Trgovina z orožjem MaxAirsoft

Naj poudarimo, da za začetnike in tudi profesionalne igralce ponujajo oziroma prodajajo električne, ostrostrelske, vzmetne, GBB in še zbirateljske puške. Pištole pa so razdelili v 4 kategorije: plinske, električne, vzmetne in revolverje. Za zapletene taktične naloge lahko kupite mitraljeze, šibrenice in bombomete. Poleg tega omenjena trgovina z orožjem nudi veliko izbiro dodatkov za airsoft replike: nabojnike, optike, luči in laserje, dušilce zvoka, granate, nogice, sprednje ročke in še več. Za nadgradnjo in popravila pušk in pištol so v ponudbi notranji in zunanji deli, montaže, merki ter seveda še številni drugi deli.

Prijazno vabljeni k ogledu ponudbe (kliknite zgoraj). 

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *