Kozarci za pivo

Kozarci za pivo so nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje piva. V zadnjih letih so se tudi proizvajalci osredotočili v lepo oblikovane, elegantne kozarce, brez katerih si pitja ne moremo predstavljati. Na kozarcu za pivo se največkrat nahaja tudi logotip podjetja. V nadaljevanu vam bomo pokazali nekaj najnovejših modelov, vi pa nam lahko pod komentarji zaupate, kateri kozarec vam je najbolj všeč.

kozarci za pivo

Preden nadaljujete z branjem, si lahko preberete še nekaj zanimivih člankov, ki smo jih pripravili za vse ljubitelje piva:

Prepričani smo, da boste našli veliko zanimivih in koristnih informacij! Je enako, če pivo pijemo iz steklenice ali kozarca? Kakšna je razlika in kakšne trike lahko uporabimo? Prave ljubitelje piva ne boste nikoli videli piti iz steklenice. Kozarci za pivo pripomorejo k boljši izkušnji pitja. V kolikor boste pivo pili iz steklenici, ne boste doživeli vsega, kar vam pivo ponuja. Na tej točki ciljamo predvsem na aromo, ki je še toliko bolj izrazita v točenem pivu.

V Sloveniji so najbolj popularni kozarci za pivo Union, Laško in Heineken. S klikom na povezavo v začetku našega članke se lahko premaknete na spletno stran Rundasekunda.si, kjer lahko kozarce tudi kupite.

Kozarec za pivo Union

Izbirate lahko med kozarci z različnimi prostorninami. Kozarec Laško in Union lahko izberete v velikosti 0,3 L in 0.5 L. Kozarec Heineken pa je na voljo zgolj v eni velikosti.

Predlagamo vam, da kozarce ne perete v pomivalnem stroju, saj lahko s časoma izgubijo kvaliteto napisa. V kolikor imate kozarec, ki nima logotipa ali napisa, ga lahko perete tudi v pomivalnem stroju.

podstavki za pivo

Za popolno postrežbo piva ne pozabite na podstavek za pivo, ki se nahaja med dodatki v zgoraj omenjeni spletni strani.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *