Pivo v sodu

Pivo v sodu od zdaj naprej ni namenjeno zgolj uporabi v gostilnah in prireditvah. Sedaj si lahko takšno točeno pivo prvoščite vsi ljubitelji piva kjerkoli in kadarkoli. S klikom na pivo v sodu se lahko premaknete na spletno stran rundasekunda.si. Gre za spletno trgovino, ki so jo izdelali v podjetju Laško Union d.o.o. in je namenjena spletni prodaji njihove ponudbe.

V njihovi ponudbi se tako nahajajo številna piva, kozarci za pivo, brezalkoholne pijače, točilne naprave za pivo, …. V nadaljevanju vam bomo predstavili, kako si lahko točeno pivo privoščite iz svojega najljubšega domačega kavča. Kaj za to potrebujete in koliko denarja boste za to morali odšteti.

pivo v sodu in točilna naprava za pivo
pivo v sodu in točilna naprava za pivo

Točeno pivo ima drugačen okus, kakor tisto v steklenici. Vsak pravi ljubitel piva, si v gostili vedno privošči točeno pivo in ne tistega v steklenici. Razlog tiči prav v okusu, ki ga točeno pivo v primerjavi s stekleničenim ima.

Točilna naprava + pivo v sodu = Točeno pivo

Za nepozabne užitke v pitju točenega piva iz svojega domačega naslonjača, boste potrebovali točilno napravo za pivo in pivo v sodu. Točilna naprava in sod sta seveda prilagojena domači uporabi. To pomeni, da gre za nekoliko manjšo izvedbo točilne naprave in soda, v primerjavi z “gostilniško” izvedbi. Točilna naprava in sod sta elegantno oblikovana iz strani znanega industrijskega oblikovalca. Za lažjo predstavo, smo za vas pobrskali tudi sliko točilne naprave THE SUB.

točilna naprava THE SUB heineken

V takšno napravo boste nato vstavili sod, ki ima 2L kapaciteto. Pivo bo v njem ostalo sveže 15 dni po odprtju. Seveda pa imate na voljo široko paleto okusov. Poleg Heinekena si lahko privoščite tudi Affilgem, Tiger Torp … in ostale znamke, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju.

Pivo v sodu

Uporaba točilne naprave za pivo in soda za pivo je popolnoma preprosta. Gre za izredno tiho napravo, ki je estetsko dobršena in vam ne bo vzela veliko prostora.

Predlagamo vam, da sod za pivo hranite v hladilniku. Tako boste lahko takoj po vnosu soda v napravo že natočili svoje najljubše pivo!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *