Prenovljena spletna stran študentskega servisa Mjob

Prenovljena spletna stran študentskega servisa Mjob je od sedaj naprej še bolj pregledna in enostavnejša za uporabo. Ker preko omenjenega študentskega servisa želijo razveseliti vse svoje aktivne in tudi bodoče člane, so za vse omenjene pripravili različne nagrade. Tako lahko na enostaven način tudi ti zaslužiš kar 500 evrov denarne nagrade. Te zanima kako? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, potem ti svetujemo, da nadaljuješ z branjem. 

spletna stran študentskega servisa mjob

Nagrada na Mjob mobilni aplikaciji

Če želiš sodelovati za to bogato nagrado, si prenesi Mjob mobilno aplikacijo in to je to! Pa sploh veš, kaj je Moj Mjob? Gre za personalizirano spletno aplikacijo študentskega servisa, ki ti omogoča 24-urno storitev ne glede na dan v letu. Do aplikacije lahko vstopaš s popolnoma svojim uporabniškim imenom in geslom. Ga prejmeš popolnoma brezplačno ob registraciji ali pa z včlanitvijo v študentski servis Mjob.

mjob aplikacija

Vse informacije na enem mestu

Prenovljena spletna stran študentskega servisa Mjob ponuja na enem mestu vse informacije o tem, zakaj se ti splača registrirati na njihovi spletni aplikaciji. Med njimi so navedeni naslednji razlogi: spletna aplikacija omogoča dnevno pregledovanje prostih del z vsemi podatki o delodajalci, oblikovanje lastnega profila z izpolnitvijo obrazca »Delo zame«, naročanje napotnic, pregled zaslužkov, pregled in iskanje prostih del, ki ustrezajo tvojim pričakovanjem in pa že pridobljenim izkušnjam, spremljanje dohodnine, koriščenje ugodnosti in še veliko več…

stara spletna stran Mjob

Sedaj pa nič več ne odlašaj in hitro klikni na zgornji odebeljeni napis – prenovljena spletna stran študentskega servisa Mjob. Že v naslednjem trenutku se boš znašel na spletni strani omenjenega servisa, kjer lahko dnevno spremljaš tudi številna prosta dela. Poleg tega lahko najdeš tudi vse informacije o naročanju napotnic, zaslužkih, dohodnini in še veliko več. 

Izkoristi priložnost za počitniško delo in pridobil boš veliko delovnih izkušenj. Poleg tega smo prepričani, da boš spoznal tudi nove ljudi!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *