Rabljena vozila

Rabljena vozila so na avtomobilističnem trgu zelo popularna. Po zadnjih statistikah, je število prodanih rabljenih vozil na letni ravni bistveno večje od prodaje novih vozil.

Vendar pa pozor! Ob nakupu rabljenega vozila moramo biti toliko bolj pozorni na različne dejavnike, ki jih nakup rabljenih avtomobilov prinaša. V tem članku bomo tako izpostavili ključne točke, ki jih je pri nakupu rabljenih avtomobilov potrebno upoštevati, da bo nakup kar se da dober.

Uvožena rabljena vozila – da ali ne?

Odgovor na to vprašanje DA. Vendar bodite zelo pozorni od koga rabljeno vozilo kupujete in v kakšnem stanju je avtomobil.

Veliko preprodajalcev rabljenih vozil ponarejajo podatke o avtomobilu. Največkrat nas poskušajo zavesti s številom prevoženih kilometrov, ponarejeno servisno knjižico in zakrivanja informacij o udeleženosti avtomobila v prometni nesreči.

Kakšna pa je največja prednost, ki jo dobimo z uvoženim avtomobilom?

Največkrat za enako ceno, ki bi jo odšteli v Sloveniji lahko dobimo avtomobil uvožen iz tujine za enako ceno z veliko boljšo opremo oz. manjšim številom prevoženih kilometrov. Vsekakor predlagamo, da se pred odločitvijo za uvoz avtomobila oz. nakupom avtomobila, ki je že uvožen v Slovenijo, natančno posvetujete s strokovnjakom iz tega področja in se skupaj prepričate o kakovosti rabljenega vozila.

Avtohiša rabljena vozila – kje se splača kupiti

Avtohiša rabljena vozila, je nedvomno vredna zaupanja. Z široko izbiro rabljenih vozil v avtohiši bodo poskrbeli, da boste imeli vedno na izbiri dovolj vozil. Na voljo so različne znamke avtomobilov, da pa boste lažje poiskali pravega glede na svoje želje in dnevne potrebe vam bodo na ogledu pomagali prodajni svetovalci. Skupaj boste tako poiskali rabljeno vozilo, ki vam najbolj ustreza in uredili vse potrebne stvari kar na enem mestu. Tam boste lahko avtomobil tudi zavarovali in opravili registracijo vozila.

12 mesečna garancija na nakup rabljenega vozila

Prav vsak rabljena vozila tudi testirajo po 103. točkah kontrole, ki jo opravijo na njihovem uradnem servisu in s tem preverijo stanje avtomobila. Strokovno podkovani mehaniki tako tudi preverijo zgodovino servisiranja in vam tako prihranijo kar nekaj časa. Prav zardi teh postopkov, vam bodo na skoraj vsa rabljena vozila brezplačno izdali tudi 12 mesečno garancijo, v primeru, da so na avtomobilu skrite napake, ki jih ni bilo moč zaznati.

Prav tako pa bodo v podjetju poskrbeli za ugodno financiranje rabljenih vozil s pomočjo Renault financiranja.

rabljena vozila
3 Comments
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *