Evino

Evino je podjetje, ki ga je leta 2005 ustanovil Gašper Čarman. Slednji je leta 2013 in 2015 postal najboljši Sommelier Slovenije. Najprej je bilo to podjetje prepoznavno le kot majhna spletna trgovina, kjer so imeli v ponudbi vina osmih vinogradnikov. Čez čas so razvili še druge veje vinske trgovine, in sicer: distribucija, uvoz/izvoz, maloprodaja, etc.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili še nekatere informacije o podjetju Evino. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Evino

V spletni vinoteki in baru lahko najdete prav posebej izbrane kulinarične dobrote (kot so: oljčna olja, kisi, pelati, testenine in španski pršut) in seveda alkoholne/brezalkoholne pijače priznanih domačin ali tujih blagovnih znamk. V kolikor sami niste ravno poznavalci vin, vam bodo prodajalci z največjim veseljem priskočili na pomoč in vam strokovno svetovali.

Klet evino je skozi celo leto zelo dobro obložena. Trenutno se v njej nahaja več kot 906 različnih vinskih etiket in 150 vinarjev. Slednjih je največ iz Slovenije, kar nekaj pa tudi iz Francije, Italije, Madžarske, Portugalske, Avstrije, ZDA, Nove Zelandije, Argentine in še iz Južne Afrike. Gre za izredno velik izbor, ki vas ne more razočarati!

Evino - vina

V omenjenem podjetju so tudi uradni zastopniki nekaterih vrhunskih slovenskih kleti, in sicer: Marjan Simčič, Movia, Sutor, Posestvo Burja, Dolfo in še nekaterih. Poleg naštetih pa so uradni zastopniki tudi nekaterim tujim vinarjem, in sicer: Gravner, Zidarich, Ornellaia, Sassicaia, Champagne Pol Roger in še drugim.

Vino skladiščijo v najbolj optimalnih pogojih-shrambah, ki se nahajajo 8 metrov pod zemljo. Cena čisto vseh vin je ista kot cena pri izbranem vinarju. Pred sedmimi leti so na trgu predstavili čisto svojo, odlično in cenovno dostopno serijo vin, ki se imenujejo Gašper. Sledna je sestavljena iz vrst: Chardonnaya&Rebule, Caberneta&Merlota, Malvazije, Merlota, Sivega Pinota in Merlota&Refoška ter penečega vina sorte Chardonnay.

Hitro obiščite spletno trgovino in si naročite vaše najljubše vino v vinoteki z okusom!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *