Dekorativne ploščice za kuhinjo

Dekorativne ploščice za kuhinjo nismo namenjene zgolj privalečnemu izgledu! Ploščice za kuhinjo nam nudijo tudi odlično zaščito sten, kar dolgoročno igra izredno pomembno vlogo. V nadaljevanju bomo pregledali ponudbo dekorativnih ploščic za kuhinjo, pregledali cenovno razpon in različne barvne kombinacije.

dekorativne ploščice za kuhinjo

Pregledali smo ponudbo podjetja Topkeramika na tem področju in za vas zbrali vse potrebne informacije na enem mestu. Podjetje Topkeramika velja za eno izmed največjih spletnih trgovin (podjetji), ki so specializirana za prodajo keramike oziroma keramičnih ploščic. Za dekorativne ploščice za kuhinjo boste lahko odšteli od 8 do 36 € na kvadratni meter. Cena se razlikuje glede na kvalitetno posamičnih ploščic za kuhinjo. V njihovi ponudbi lahko izbirate med keramičnimi ploščicami, ki so izdelane iz gline ali porcelanogresa. Na področju dekorativnih ploščic za kuhinjo lahko izbirate med različnimi imitacijami:

  • ploščice imitacija kamna
  • ploščice imitacija tkanine
  • ploščice imitacija betona
  • ploščice imitacija lesa
  • ploščiceimitacija kovine

Dekorativne ploščice za kuhinjo lahko na tej spletni strani izbirate med mnogimi različnimi modeli, ki so “univerzalni”. To pomeni, da keramične ploščice nismo namenjene zgolj dekorativni uporabi v kuhinji. Uporabite jih lahko poljubno v vseh notranjih prostorih.

S klikom na dekorativne ploščice za kuhinjo v začetku našega članka si lahko ogledate aktualno poudbo iz tega področja v spletni trgovini podjetja Top Keramika. Vse modele ploščic si lahko tudi fizično ogledate v njihovi poslovalnici v Ljubljani.

Poleg različnih imitacij lahko izbirate med različnimi barvnimi kombinacijami in vzorci. Velikokrat se za dekoracijo kuhinje ljudje odločijo za mat barve. Vedno pa so seveda aktualne tudi druge, kot so polirane in pol polirane ploščice, visok sijaj, vzorci, kjer so vidne grče in klasičen sijaj. Dekorativne ploščice za kuhinjo se delijo tudi glede na klaso. Poznamo prvo, drugo, mešano in komercialno klaso.

Predlagamo vam, da pokukate tudi v ponudbo keramika outlet, kjer boste našli različne modele po izredno nizkih cenah – znižanja so tudi v višini 60 %.


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *