Talne ploščice za kuhinjo

Talne ploščice za kuhinjo so izredno praktične in uporabne. To jim omogočajo njihove lastnosti, ki jih imajo zaradi svoje sestave. Narejene so namreč iz porcelanogresa in granitogresa, torej imajo tako imenovano gres sestavo. Znane so po svojih dobrih lastnostih, in sicer: trdnosti, odpornosti proti obrabi, vodi oziroma vlagi, poškodbam in še različnim trdovratnim madežem. To je zelo pomembno v kuhinjskih prostorih, saj se madeži izredno hitro pojavijo. Talne ploščice za kuhinjo so zelo kvalitetne, zato vam svetujemo, da se odločite za njihov nakup. V primerjavi z ostalimi naravnimi materiali, ki se uporabljajo za oblaganje tal (na primer: vinil, parket, laminat), so dosti bolj odporne in dočakajo daljšo življenjsko dobo!

Talne ploščice za kuhinjo

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še nekoliko več informacij o talnih ploščicah za kuhinjo, ki jih lahko kupite v znanem družinskem podjetju Top Keramika. Tudi slednjemu bomo namenili nekaj besed. V kolikor vas zanima ta tematika, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Talne keramične ploščice

Talne keramične ploščice so nepogrešljive tako v kuhinjskih kot tudi v kopalniških prostorih. S ploščicami namreč zaščitite tla in hkrati vplivate na podaljšano življenjsko dobo določenega prostora. V zgoraj omenjenem podjetju so razdelili keramiko na zunanjo in notranjo. Za zunanjo je značilno, da ima dodaten površinski vrhnji sloj, ki je nekoliko bolj grob v primerjavi s ploščicami iz kategorije notranje keramike. Namen, ki so ga želeli doseči z bolj grobim vrhnim slojem na ploščicah je ta, da imamo ljudje (pri hoji po ploščicah ali pri vožnji z avtomobilom) boljšo oprijemljivost (ali odličen stik s podlago) v najbolj  različnih vremenskih pogojih. Torej lahko zapišemo, da so ploščice odporne tudi proti zmrzali in zdrsali. Njihova oznaka pa je R10.

Poleg tega pa lahko v podjetju izbirate tudi med najbolj različnimi dizajni, modeli, velikostjo oziroma dimenzijo talnih ploščic za kuhinjo. Trenutno so izredno aktualne tiste, ki imajo imitacije različnih naravnih materialov (les, beton, kamni in še nekatere druge). To pa je res odlično! Tudi cena teh keramičnih ploščic je zelo ugodna. Za večino keramike boste tako v podjetju Top Keramika odšteli od 10 do 30 evrov na kvadratni meter. Za vas pa so pripravili še prav posebej ugodno ponudbo, ki se imenuje outlet ponudba. Pri tej izjemni akciji so nekateri modeli znižani tudi do – 60 %, kar je izredno veliko. Predlagamo vam, da si jo ogledate še danes. Morda pa vam bo kateri model padel v oči! 

Čiščenje talnih ploščic za kuhinjo

Ali ste vedeli, da je čiščenje talnih ploščic za kuhinjo zelo enostavno? Vse kar potrebujete je namreč mokra krpa in še blago čistilo. Na tem mestu vas opozarjamo, da ne uporabljajte premočnih čistilnih sredstev. Slednja namreč lahko uničijo oziroma poškodujejo površino ploščic, hkrati pa lahko povzročijo tudi odstopanje fug. Z rednim čiščenjem in vzdrževanjem boste vplivali na še daljšo življenjsko dobo talnih ploščic za kuhinjo. Zagotavljamo vam, da bo njihov videz ostal praktično nespremenjen tudi po več kot deset letih!

Čiščenje talnih ploščic za kuhinjo

Na tem mestu naj na kratko zapišemo še nekaj informacij o podjetju. Top Keramika je torej majhno družinsko podjetje, kjer se s prodajo omenjenih izdelkov ukvarjajo že vse od leta 2008. V času od takrat pa do danes se ves čas trudijo, razvijajo, izpopolnjujejo, da bi ustregli vsem svojim strankam. Želijo si, da bi izpolnili vsa njihova pričakovanja in zahteve. Ravno iz tega razloga prodajajo le najbolj kakovostno keramiko italijanskih proizvajalcev. Njihova poslovalnica se nahaja v Ljubljani (Šmarje-Sap), kjer si lahko ploščice ogledate tudi od blizu. Za vas bodo kadarkoli odprli svoja vrata, vendar pa morate predhodno najaviti svoj obisk. Sicer pa so za vas pripravili tudi njihovo spletno stran, na kateri boste našli celotno ponudbo keramičnih ploščic. S klikom na zgornji odebeljeni napis pa boste pristali na njihovi strani. Prijazno vas vabimo, da si ogledate ponudbo! 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *