Avtotehnika Celje

Avtotehnika Celje se nahaja v okolici središča mesta Celje, in sicer na Bežigrajski cesti 13. To je podjetje, ki deluje že od leta 1983. Vsi zaposleni se že vrsto let trudijo, da bi se v avtomobilih, ki ste jih kupili ali vzdrževali pri njih, vozili varno in se ob tem počutili dobro.

Avtotehnika Celje

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo malce bolj podrobno predstavili Avtotehniko Celje. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem, saj boste izvedeli zagotovo kakšno novo informacijo o tej tematiki.

Rabljeni avtomobili
Rabljeni avtomobili

Avtotehnika Celje ima zaposlenih 52 ljudi, med katerimi so seveda nepogrešljivi, izšolani in vrhunsko usposobljeni avto mehaniki. Ukvarjajo se tudi s kleparskimi in ličarskimi deli. V kolikor ste poškodovali pločevino ali pa je vaše prevozno sredstvo ujela toča, se nič ne obremenjujte in avtomobil pripeljite v Celje. Koroserijska delavnica namreč nudi veliko različnih storitev. Pri delu zagotavljajo visokokakovostna popravila, uporabo homologirane opreme in ličarskih materialov, specialno orodje ter vgradnjo le najboljših originalnih nadomestnih delov. Nudijo vam tudi ličarstvo, popravilo manjših poškodb pločevine, in sicer z metodo hladnega ravnanja. Prednost te metode je ta, da ni potrebno lakiranje po opravljenem postopku. Pomoč vam nudijo tudi pri postopku cenitve škode na avtu, uredijo vse najbolj potrebne postopke z zavarovalnico in kar je najboljše, vi se lahko med tem časom vozite brezskrbno z nadomestnim avtom. Prodajalci vam bodo nudili pomoč tudi pri izbiri zavarovanja za vaše vozilo, ki bo najbolje ustrezal vašim zahtevam.

Dacia
Dacia

V obdobju okoli 15. novembra ali 15. marca se lahko pri njih naročite za menjavo letnih oziroma zimskih pnevmatik. Uporaba le teh je namreč zelo pomembna zaradi varnosti vozila na cesti v različnih vremenskih razmerah in tudi za bolj zanesljivo upravljanje svojega vozila. Priporočano vam, da se za menjavo pnevmatik odločite čimprej tudi v primeru, ko so na vaših gumah vidni znaki obrabe.

Renault servis
Pooblaščeni Renault servis

V Avtotehniki Celje so že veliko let pooblaščeni Renault serviser za zelo priljubljene znamke vozil, in sicer Renault, Nissan in Dacia. Serviserji oziroma mehaniki skrbijo za to, da je vaše osebno vozilo varno in dobro vzdrževano.

Vsak avto je za njih izziv, ki ga želijo opraviti z odliko. Pri delu si pomagajo z uporabo najsodobnejšega standardiziranega in kvalitetnega orodja, z izbranimi materiali ter upoštevajo postopke določenih proizvajalcev.

Sedaj pa vam bomo še na kratko predstavili, kako poteka nakup avta v Avtotehniki Celje. Pri njih namreč lahko kupite rabljena vozila ali nova vozila. Ves čas so v ponudbi rabljeni avtomobili različnih znamk, ki so dosegljivi v različnem cenovnem razponu. Verjamemo, da bo čisto vsak voznik našel primerno vozilo zase. V ponudbi novih vozil imajo znamke Renault, Nissan in Dacia. V kolikor bi si želeli na vožnjo z avtomobilom, ki ga želite preizkusiti ali imeti, se lahko dogovorite za testno vožnjo. Med testnimi avti so tudi električni jekleni konjički.

Renault
Renault

Za vas imajo na voljo tudi različne oblike financiranja novih ali rabljenih vozil. Avtomobil lahko v celoti kupite na klasični kredit ali lizing. Pred tem pa vam ni potrebno dajati pologa oziroma are. To je možno le v nekaterih avtohišah in je resnično velika prednost. Doba odplačila pri nakupu novega avta se giblje med 12 in 96 mesci. V tem času se višina vašega začetnega mesečnega obroka, ki ste ga določili, ne bo spremenila. Znašala bo od 33 % do 55 % osebnega prostega dohodka.

Na tem mestu vam še sporočamo, da so vsa rabljena vozila natančno pregledana v servisu, in sicer po kar 103. kontrolnih točkah. Nanje dajejo tudi 12-mesečno jamstvo.

V kolikor razmišljate o nakupu novega ali rabljenega jeklenega konjička, vam svetujemo, da jih obiščete v Avtotehniki Celje. Za morebitna prehodna vprašanja pa jih lahko pokličete na telefonsko številko: 03 426 33 00 ali pa jim napišete elektronsko sporočilo: [email protected].

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *