Avtoličarstvo Celje

Avtoličarstvo Celje vam omogoča popravilo različnih delov vašega vozila. S klikom na avtoličarstvo Celje se boste premaknili na stran podjetja Avtotehnika Celje, kjer so znani kot najboljši strokovanjaki v Celju in njeni okolici za različna avtoličarska popravila. Mi pa vam bomo v nadaljevanju predstavili katera popravila spadajo v avtoličarstvo.

Avtoličarstvo Celje
Avtoličarstvo Celje

Na novih in rabljenih vozilih zaradi vsakodnevne uporabe nastanejo različne poškodbe, ki jih je potrebno odpraviti. V kolikor je mogoče, bodo b podjetju določen del vozila popravili. V kolikor zaradi poškodbe dotični del ni mogoče popraviti, ga je potrebno zamenjati z novim.

V Avtoličarstvu Celje pri svojem delu uporabljajo posebna orodja. Za lakiranje so potrebni tudi posebni prostori in odsesevalne naprave.

V podjetju Avtotehnika Celje imajo na voljo lasno mešalnico barv, kar jih omogoča izdelavo identičnega odtenka barve, kot ga na svojem vozilu že imate.

V okolici Celja boste lahko našli kar nekaj posameznikov, ki za opravljanje avtoličarskih dejavnosti nimajo urejenih papirjev. V kolikor se boste odpravili k njim se morate zavedati, da takšne delavnice ne upoštevajo okoljevarstvenih standardov, ki so na tem področju izredno strogi.

Avtotehnika Celje

Avtoličarstvo Celje vam omogoča lakiranje karoserije vozila, barvanje različnih delov vozila, lakiranje aluminijastih in kovinskih platišč, čiščenje in poliranje vozila in popravilo po poškodb toče.

Z metodo hladnega ravnanja lahko popravijo tudi manjše poškodbe pločevine. Ta metoda se od klasične razlikuje predvsem po tem, da lakiranje po opravljenem postopku ni potrebno, kar zniža čas in stroške popravila!

S klikom na Avtoličarstvo Celje si lahko ogledate podrobne informacije o različnih storitvah, ki jih v Avtotehniki Celje ponujajo.

V času, ko bo vaše vozilo v rokah njihovih strokovnjakov vam zagotavljajo tudi nadomestno vozilo, o katerem se boste v naprej dogovorili.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *