Menjava pnevmatik Celje

Menjava pnevmatik Celje je točka, kjer lahko kadarkoli v letu svoje pnevmatike na vozilu zamenjate. Največje povpraševanje po menjavi pnevmatik je v mesecu novembru in marcu. V mesecu novembru svoja vozila opremite z zimskimi pnevmatikami, ter meseca marca z letnimi pnevmatiki.

Uporaba zimskih pnevmatik je v Sloveniji po zakonu obvezna od 15. novembra do 15. marca, za optimalno varnost v prometu pa je letne pnevmatike smiselno zamenjati takoj, ko temperature padejo pod 7 °C. Zato strokovnjaki priporočajo, da letne pnevmatike zamenjate z zimskimi že konec oktobra ali v začetku novembra, ko se temperature začnejo spuščati. Za optimalno varnost na cesti zimske pnevmatike namestite na vsa štiri kolesa, kot predpisuje tudi zakon o varnosti cestnega prometa.

Uradni datum za menjavo zimskih pnevmatik z letnimi je 15. marec, vendar v primeru zapoznelih zimskih razmer z menjavo še malo počakajte. Vsekakor pa pnevmatike zamenjajte, ko pride toplejše vreme, saj so letne pnevmatike prilagojene vožnji po vročem asfaltu.

Pnevmatike zamenjajte tudi ob vsakem znaku obrabe, saj tako poskrbite za večjo varnost na cesti in zanesljivo upravljanje svojega vozila. Več preberite v nadaljevanju.

Menjava pnevmatik Celje

Menjava pnevmatik Celje v podjetju Avtotehnika Celje poteka hitro in strokovno. V primerjavi z drugimi podjetji, ki nudijo tovrstno storitev, vam v tem podjetju po dogovoru uredijo optimalen termin za menjavo. Ob dogovorjenem datumu in uri bodo tako hitro poskrbeli za vaše vozilo.

47339811 – smiling auto mechanic carrying tire in tire store

Poleg menjave pnevmatik Celje vam prav tako nudijo nakup novih pnevmatik. V kolikor ste v prejšnji sezoni svoje pnevmatike obrabili in za vožnjo niso več primerne, je seveda potrebno kupiti nove. Tako je za vas veliko lažje, da nakup pnevmatik opravite na točki, kjer opravite menjavo pnevmatik.

rabljena vozila celje

Svoj termin za menjavo pnevmatik v Celju si lahko rezervirate preko telefonske številke 03/42 63 314 ali 031-605-671.

Kontaktirate pa jih lahko tudi preko maila [email protected]

Mi pa vas vabimo, da si preberete tudi vse ostale naše članke iz področja rabljenih avtomobilov in si pridobite koristne informacije, ki vam bodo pri nakupu prišle še kako prav.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *