Opel servis

Opel servis ponuja kakovostne storitve in tudi strokovni nasvet. Ne glede na to, ali gre za redni servisni pregled ali pa za popravilo določenega Opel vozila, vam z največjim veseljem svetujejo in pomagajo servisni svetovalci. Oni si pri delu pomagajo z moderno tehnološko opremo, ki jim tudi nekoliko olajša delo. Pri njih se čisto vsak sprejem vozila v Opel servis prične s pogovorom. Poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij namreč lahko preko pogovora odkrijejo tudi kakšno napako ali pa vsaj vzrok za nedelovanje. Večkrat na leto pa za svoje stranke poskrbijo tudi tako, da jim omogočijo oziroma organizirajo brezplačni preventivni pregled vozil.

Opel servis

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tematiki –  Opel servis. V kolikor želite izvedeti še več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem članka. 

Prijava na servis preko spleta

Glede na to, da živimo v času, ko se vse odvija izredno hitro in si zelo težko vzamemo več kot nekaj trenutkov za posamezni opravek, vam pri Opel servisu omogočajo tudi prijavo preko elektronske pošte. Tako se lahko na Opel servis prijavite izredno hitro, pri tem pa vam ni potrebno klicati po telefonu in obupavati, če je linija slučajno zasedena že dalj časa. V elektronski obrazec vpišite zahtevane podatke in počakajte, da vas servisni svetovalec kontaktira. Po elektronski pošti pa boste prejeli tudi izbrani termin, ki ga boste potrdili. V kolikor vam termin ne bo ustrezal, se lahko dogovorite za drugačnega.

Opel servis

Kot smo omenili že zgoraj, se vsak sprejem vozila prične s pogovorom. Nato pa vam s pomočjo najsodobnejše tehnološke opreme popravijo vaše vozilo.

Uporaba kvalitetnih nadomestnih delov

Pri tem uporabljajo samo najbolj kvalitetna olja, maziva in hladilne tekočine. Gre za produkte visoke kakovosti. S tem pa tudi zagotavljajo uporabo v skladu z zahtevami proizvajalca za vse dele vozila. Olja, ki nimajo ustrezne kakovosti in specifikacije namreč lahko povzročijo prezgodnjo obrabo ali trajne poškodbe. Na to pa morate biti pozorni predvsem pri servisiranju vašega vozila.

kvalitetni nadomestni deli

Brezplačna asistenca ob primeruu okvare vozila

Na tem mestu naj še omenimo, da v primeru okvare ali nesreče v Sloveniji nudijo za vse stranke Opel servisa tudi brezplačno asistenco s prevozom vozila do njihovega najbližjega servisnega centra. V kolikor boste vaše vozilo pripeljali na servis v Avtotehno Vis, poskrbijo še za vaš alternativni prevoz. To pa je najbolj pogosto lahko nadomestno ali katero koli drugo vozilo. Nadomestni avtomobil vam ponudijo za čas trajanja servisa ali pa vam priskrbijo brezplačni Taxi prevoz na območju Ljubljane.

Različne možnosti plačila

Najverjetneje pa vas zanima še potek plačila. Naj omenimo, da za enostavnejše plačilo obveznosti omogočajo kar plačilo na obroke. Slednji je možen s kartico Visa, NLB, Eurocard ali Diners Club. Dobro pa je tudi to, da za opravljeno delo in vgrajene originalne nadomestne dele vsem strankam zagotavljajo celo eno letno garancijo. To pa je res odlično!

Avtotehna VIS

Opel servis Plus

Na tem mestu vam predstavljamo še prav poseben program Opel servis Plus. Ta je namenjen predvsem vozilom Opel, ki so starejši od 4 let. Ta program ponuja še boljše popuste na ceno nadomestnih delov in na delo serviserjev. Pri tem gre za princip – starejše kot je vaše vozilo, višji je popust. S storitvami Servis 4+ prejmete originalne nadomestne dele in še strokovne storitve pooblaščenih serviserjev. Ravno zato vam predlagamo, da vzdržujete svoje vozilo samo pri pooblaščenih serviserjih! Obisk pri njih se resnično izplača, saj lahko z rednim vzdrževanjem uveljavljate še eno letno garancijo na vozilo, 12 letno garancijo proti koroziji, dodatno jamstvo in še Opel Asistenco za skupen čas 4 let. To pa je res veliko stvari, kajne?

Opel servis Plus

Priporočamo vam, da se tudi sami odločite za omenjeni servis in si tako zagotovite najboljšo varnost v vašem avtomobilu! Obiščite Avtotehno VIS, kjer vam bodo svetovali, vas usmerjali in vam pomagali pri servisu vašega vozila.

Opel - Originalno obnovljeni deli opel. Kot novi, a ugodnejši
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *