Brezalkoholne pijače

Brezalkoholne pijače so najboljši odgovor na vašo žejo! Z izrazom brezalkoholne pijače, označujemo vse tiste, ki ne vsebujejo alkohola, ali pa njihova vrednost alkohola zaradi postopka destilacije znaša pod 0,5% . 

Brezalkoholne pijače - Sola

Med tovrstne pijače se uvrščajo vse tiste, ki vsebujejo pod 0,5% alkohola. Sem spadajo brezalkoholne pijače kot so sokovi, vode, limonade, energijski napitki pa tudi čaji, kave, brezalkoholni koktajli in brezalkoholna piva. Omenjene pijače so izjemno priljubljene zaradi svoje sestave, ki je vedno dovolj osvežilna, da odžeja.

Kam po brezalkoholne pijače

Rundasekudna v pestro paleto brezalkoholnih pijač zajema vse od vod pa do brezalkoholnega piva. Ponujajo brezalkoholne pijače številnih znamk, katere so le-te pa si poglejmo v nadaljevanju. V spletni trgovini Rundasekunda lahko s filtrom »brezalkoholne pijače« najdete brezalkoholna piva znamke Laško, Union, Heineken in brezalkoholni napitki znamk Fruc, Fructal, Frupi, Oaza, Zala, Red Bull, Radenska, Sola, Pepsi in Ora. Ali že veste s katero bi se najraje odžejali? 

Brezalkoholne pijače

Omenjene pijače so najbolj popularna izbira v svetu pijač. Sladkane ali nesladkane, po njih seže največje število posameznikov in še danes veljajo za najbolj prodajano vrsto pijače. Eden izmed razlogov tiči v tem, da jo lahko pijejo mladoletni, nosečnice, delavci in vozniki. Med najbolj povpraševane zagotovo spadajo sokovi Fructal, ki v Sloveniji dosegajo znatno število zvestih uporabnikov. Sokovi Fructal so največkrat streženi otrokom in mladostnikom do 18. leta starosti.

Brezalkoholne pijače - Fruc

Ali se pripravljate na zabavo, rojstnodnevno praznovanje, obletnico, poslovno zabavo ali kaj drugega? Rundasekunda poskrbi, da vam pijača ne bo delala težav. Svojo najljubšo brezalkoholno pijačo lahko tudi v večjih količinah naročite na spletni strani Rundasekunda in tako poskrbite, da nihče od vaših gostov ne bo ostal žejen ali brez svojega najljubšega brezalkoholnega napitka. 

Obiščite spletno stran Rundasekunda in si izberite svojo osvežitev. Vsem kupcem nudijo tudi dostavo na dom ali možnost osebnega prevzema.

Preberite si tudi:
Multi Sola
Ledeni čaj brusnica
Brezalkoholni gin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *