Brezalkoholni gin

Brezalkoholni gin je narejen s prav posebnim procesom, ki se imenuje maceracija. Z izdelavo te pijače se ukvarjajo nekateri vinarji, med njimi tudi Vera Spirits. Njihova zgodba se začenja s skrbno izbranimi sestavinami, ki so potrebne za nastanek določene pijače. Skrb za lokalne pridelovalce surovin se kaže tudi v tem, da je večina njihovih sestavin prav iz Slovenije. Vera pa ne predstavlja le zgodbe, ki bi bila vezana na brezalkoholni gin. Gre namreč za zgodbo o tem, da za druženje niso potrebne alkoholne pijače in pa posledice naslednjega dne. Poleg tega gre za trend, ki dokazuje, da dobri koktejli in mešane pijače ne potrebujejo alkohola. 

Brezalkoholni gin

Več informacij

V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas pripravili še več informacij o brezalkoholnem ginu. Če želite izvedeti še več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Proces izdelave

Proces omenjene pijače pri vinarju Vera se začne predvsem s skrbno izbranimi botaniki. Kot smo že omenili, pa je narejen preko procesa maceracije in s klasično metodo parne destilacije. Pri vsem tem se uporablja izključno izvirska voda iz Kamniško – Savinjskih Alp. Naj poudarimo, da gin Vera ne vsebuje maščob, kalorij, ogljikovih hidratov ali soli.

Nakup

Če se boste odločili za nakup, vam svetujemo, da ga opravite preko spletne vinoteke eVino. Pri njih imajo namreč skorajda vedno v ponudbi oziroma na zalogi to brezalkoholno pijačo (0,5l v eni steklenici). Zanjo boste odšteli le 23,40 evrov. Predlagamo vam, da še danes napolnite svojo košarico. Hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednji sekundi se boste znašli v spletni vinoteki eVino. Oglejte si še ostalo ponudbo alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter ostalih dobrot, ki so jih pripravili za vas. Verjamemo, da boste nad izdelki izredno navdušeni, saj so narejeni preko posebnih, tradicionalnih postopkov. 

Evino logo - Web center blog

Naj vas le še spomnimo, da je končni znesek v košarici odvisen od stopnje DDV in se spreminja glede na izbiro države kupca. 

Preberite tudi:
Laško pivo,
Heineken,
Union,
rose vino,
Rdeče vino,
Belo vino.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *