Ledeni čaj brusnica

Ledeni čaj brusnica je negazirana brezalkohorlna pijača, ki ima okus brusnice. Ta rdeče obarvan ledeni čaj zares obljublja nov val energije in pod istim pokrovčkom združuje okus ameriške brusnice, limone in jabolka. Tako zelo okusno, pasterizirano in brez konzervansov! 

Ledeni čaj brusnica

Sestavine

V nadaljevanju vam predstavljamo sestavine, ki jih vsebuje ledeni čaj brusnica. Te so: voda, sladkor, zgoščeni sok črnega korena, kislina (citronska kislina), zgoščen sok brusnic (sadni delež 0,1 %) in naravne arome.

Nakup

V kolikor se boste odločili za nakup te pijače, vam svetujemo, da to opravite kar preko spletne trgovine Runda sekunda. V paketu boste prejeli 6 enot (1,5l na posamezno enoto), zanj pa boste odšteli samo 6,29 evrov. Na dom vam ga bodo dostavili v najkrajšem možnem času, torej v roku od dveh pa do največ treh dni. 

Nakup ledenega čaja brusnica

Priljubljena pijača otrokom

Otroci naravnost obožujejo ledeni čaj brusnica, zato ta pijača ne sme manjkati na praznovanju rojstnega dne! Priporočena temperatura pitja je od 8 pa do 12 stopinj Celzija. To odprto pijačo pa lahko hranite pri temperaturi pod 8 stopinj Celzija, največ 3 dni. 

Široka ponudba pijač

Če želite, lahko v omenjeni spletni trgovini naročite še kakšno drugo pijačo, saj prodajajo še ostale brezalkoholne tekočine – tudi brezalkoholno pivo. Zagotovo pa boste navdušeni tudi nad ledenim čajem, ki ima okus breskve. Ta napitek ne vsebuje konzervansov, narejen pa je iz naslednjih sestavin: vode, sladkorja, breskovega soka iz zgoščenega soka (2 %), kisline (citronska kislina), izvlečka črnega čaja, izvlečka ječmenovega slada, arome, antioksidantoa (askorbinska kislina) in izvlečka šipka. Izredno priljubljen je tudi Sola ledeni čaj z okusom mete. Vsi žejni si lahko privoščite ledeni čaj čisto brez skrbi. Vsebuje namreč kar 30% manj sladkorja! Sestavljajo pa ga naslednje sestavine: voda, sladkor, zgoščeni sok jabolk,  izvleček zelenega čaja (0,1%), kislina (citronska kislina), zgoščeni sok limon, naravna aroma limone in mete z ostalimi naravnimi aromami, antioksidant (askorbinska kislina).

Široka ponudba pijač


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *