Fruc

Fruc je znano ime za pijače, ki jih obožujejo tako otroci, mladi, odrasli kot tudi starejše osebe. Zagotovo ste tudi sami že poskusili odličen sok, s katerim se lahko odžejate. Ko ga nalijete v kozarec, najprej zadiši njegov vonj po različnih sadežih, kasneje pa vas očara tudi prijetno osvežilni okus. Že poznate ta občutek?

fruc

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekaj zanimivih informacij o Fruc-u. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Zapišemo lahko, da Fruc povezuje naravne, negazirane, osvežilne in predvsem zdravju prijazne napitke, ki so različnih okusov. Namenjene so predvsem temu, da se lahko vi z njimi odžejate v katerem koli trenutku dneva. Vsebujejo od 10 % pa do 30 % sadni delež, ki daje okusu prav poseben čar. Pisana kombinacija sadne mešanice je predvsem trendovska, »totalno zmešana« in še posebej bogata z navdušenjem! Omenjena pijača je namreč v prvi vrsti namenjena najstnikom in mladim ter tistim, ki so mladi po duši. Gre za nepogrešljivo pijačo, ki jo enostavno morate postreči svojim »mladim« obiskovalcem.

Fruc sok

Kupite ga lahko v skoraj vseh živilskih trgovinah. Na voljo je v zelo priljubljeni pet embalaži, ki ima volumen 0,5 ali 1,5 litra. Po novem pa lahko izdelek naročite tudi v spletni trgovini Rundasekunda. Tako boste za pijačo z okusom pomaranča-limona (6×0,5L) odšteli 3,60 evrov, pri tem pa se vam ne bo potrebno nikamor odpeljati, saj vam bodo paket dostavili na dom.

Pred leti so prodajalci izdali skrivnost, v kateri smo lahko izvedeli, da so v desetih letih v Fructalu napolnili kar 320 milijonov plastenk omenjene sadne pijače. Slednja pa se je s tem uvrstila med najbolj priljubljene Fructalove izdelke. Takšen podatek dokazuje, da je sadna pijača resnično okusna!

Poleg tega pa je pomemben tudi ta podatek, da je sadni napitek polnjen aseptično in zato ne vsebuje konzervansov, barvil ali sladil!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *