Multi Sola

Multi Sola je odlična izbira za vse multipraktike in tudi tiste, ki se osredotočajo na eno samo stvar. Nekatere stvari velikokrat namreč zahtevajo več napora, ko pa se zdi na prvi pogled. Ravno takrat je najboljše, da vam na pomoč priskočijo pravi zdravilci, in sicer: pomaranča, limona, belo grozdje, marakuja, banana, marelica, mango, guava in ananas. Gre za sadje, ki je zelo okusno in obenem zelo zdravo za človeško delo. Ker pa bi bilo tako dolgo poimenovanje (vseh sadežev) zares nepraktično, so se ustvarjalci tega napitka odločili za poimenovanje »Multi Sola.« Za vse požirke se ta pijača ponuja v multi možnostih, od pločevinke, plastenk pa tudi do večih velikosti do priročne Pure-Pak embalaže. 

Multi Sola

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili lastnosti in zdravilno moč nekaterih sadežev, ki jih vsebuje napitek Multi Sola. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem. 

Pomoranče

Najprej vam predstavljamo zelo znane sadeže iz rodu citrustov – pomaranče. Slednje rastejo na drevesih pomarančevcih in so zelo bogate s C – vitaminom. Z eno samo pomarančo lahko človek zaužije kar 93 % potrebnega dnevnega vnosa tega vitamina. Poleg tega pa vsebujejo tudi vlaknine, vitamin B1 in B5, magnezij, baker, kalcij in kalij. Tako zelo bogata paleta vitaminov in drugih hranil izredno blagodejno vpliva na zdravje človeka in vitalnost. Glede na to, da pomaranče vsebujejo limonin, posledično preprečujejo raka (kožnega, pljučnega, raka na dojkah in na debelem črevesju). Poleg tega preprečujejo tudi nastajanje ledvičnih kamnov in bolezni ledvic. Pomaranče so bogate tudi s topnimi vlakninami in tako zelo koristne za celotno črevesno floro. Pomagajo tudi pri zniževanju holesterola in ohranjajo zdravo srce!

Pomoranče iz multisole

Limone

Naslednji, pomembni sadeži so limone. Slednje imajo izjemno protivirusni in protibakterijski učinek na celotno telo. Poleg tega pa pomagajo pri krepitvi imunskega sistema. Limone vsebujejo našemu telesu izjemno pomemben vodotopni vitamin C oziroma tako imenovano askorbinsko kislino. S 100 g limone lahko zadostimo 88 % dnevnih potreb po tem vitaminu. Ena izmed najbolj priljubljenih lastnosti tega sadeža je ta, da zavirajo procese staranja in  stanja povzročena prek delovanja prostih radikalov. Preprečujejo tudi poškodbe celičnih membran, vnetja in bolečine. Zavirajo osteoartritis in revmatoidni artritis. Stimulirajo hormone, nevropeptide in živčne prenašalce, ki pripomorejo k lajšanju obolenja. Izjemno učinkovite so pri varikoznih razširitvah ven (krčnih žilah) in hemoroidih, saj čistijo stene žil in jih krepijo. Vitamin C izboljšuje stanje zobovja in kosti tako, da omogoča kalciju usmerjen transport na potrebna mesta v kostnih celicah. Limone so tako zelo nepogrešljive! 

Limone v pijači

Belo grozdje

Naslednja sestavina je belo grozdje. Slednje je nekoč veljajo za hrano bogov. Poudariti moramo, da grozdje ni le dragocena sestavina rujne kapljice, ampak je tudi okusno živilo, ki je zelo zdravo. Človeško telo bo oskrbelo z vitamini, saj vsebuje grozdni sladkor, ki hitro preide v kri in daje energijo ter vitamine C, A in B6, folno kislino. Poleg tega pa vsebuje tudi minerale. Njegova pomembna sestavina so še antioksidanti oziroma polifenoli, ki jim pripisujejo številne pozitivne vplive na zdravje, kot so zdravje srca in ožilja: preprečuje nastanek krvnih strdkov in slabega holesterola!

Banane

Nazadnje vam bomo predstavili še banane. Te so izredno zdrave in okusne. Vsebujejo zelo veliko esencialnih hranil in pozitivno vplivajo na zdravje srca, hujšanje in na prebavo. Ali ste vedeli, da so banane najbolj priljubljena vrsta sadja na svetu? Znano je, da izvirajo iz jugovzhodne Azije, danes pa jih gojijo v marsikaterih toplih predelih sveta. Banane vsebujejo veliko hranil, vlaknin in antioksidantov. Pozitivna plat tega sadeža je, da ima banana zelo malo beljakovin in je skoraj brez maščobe.

Če se tudi vi želite odžejati z okusno pijačo Multi Sola, vam predlagamo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in naročite paket (6 enot) v spletni trgovini Runda sekunda. Paket vam bodo dostavili v roku 2 – 3 dni. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *