Vodka

Vodka velja za eno najbolj priljubljenih alkoholnih pijač. Mnogi jo pijejo sami ali pa si z njo pripravijo mešanico z brezalkoholnimi pijačami. Najbolj znana mešanica z vodko je Red Bull vodka. Mnogi pa jo radi mešajo tudi s sadnimi sokovi, eden najbolj priljubljenih je pomarančni sok. Odlično pa se prileže tudi z jabolčnim, breskovim ali jagodnim sokom. V nadaljevanju vam predstavljamo najboljše vodke na slovenskem tržišču. Predstavili vam bomo kako poteka pridelava vodke, katere so najbolj priznane znamke na voljo na slovenskem tržišču, kjer jo lahko kupite to izjemno priljubljeno alkoholno pijačo in še mnogo več. Če vas slednje zanima vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Vodka

Vodka Finlandia

Vodka Finlandia, ki jo ponujajo tudi v spletni vinoteki eVino se uvršča v kategorijo premium vodk. To pomeni, da je visokokvalitetna žgana pijača. Je izjemnega okusa, dopolnjuje pa jo prijetna mehkoba. Omenjeno blagovno znamko vodke pa spremljata še dva okusa, ki sta prav tako na voljo za nakup na spletno strani eVino. Prva dodatna različica prihaja tudi z okusom brusnice. Le-ta daje omenjeni pijači posebno sadno noto. Temu pa je dodan še okus ingverja, vanilije ter rahel okus po popru. Omenjena vodka je narejena na Finskem, v spletni trgovini pa boste zanjo odšteli zgolj 26,90 €. 

Vodka Finlandia

Druga različica vodke Finlandia pa prihaja z okusom manga. Tej je dodana tudi breskev, ki daje vodki prav poseben tropski priokus. Za steklenico omenjene vodke pa boste odšteli prav toliko kot za tisto z okusom brusnice. To je 26,90 €. 

Vodka Finlandia

Vse omenjene vodke znamke Finlandia, pa tudi blagovnih znamk Nikka Coffey in Shed distilery lahko najdete na spletni strani eVino. Tam vam nudijo možnost dostave na izbran naslov in možnost osebnega prevzema. Vsem nakupom nad 49 € pa nudijo tudi brezplačno dostavo. Več o spletni vinoteki eVino pa si lahko preberete v nadaljevanju članka.

eVino

eVino je spletna vinoteka, ki je bila ustanovljena leta 2004. Ustanovil jo je Gašper Čarman. Spletna vinoteka je v osnovi ponujala izvrstna vina 8 slovenskih vinarjev. Podjetje je skozi leta razvoja, vse do danes v svoj nabor odličnih vin vključilo več kot 630 različnih slovenskih vin. Gašper Čarman je leta 2013 predstavil svojo lastno blagovno znamko vin pod imenom Vina Gašper. Svoja vina je pridelal v sodelovanju s Kletjo Brda. V prvem letu sodelovanja je slovenskemu tržišču predstavil 4 svoja različna vina. V tesnem sodelovanju s Kletjo Brda pa je ostal še vse do danes, saj v svoji vinoteki eVino ponuja mnoga vina blagovne znamke Kleta Brda.

Gašper Čarman

Spletna vinoteka eVino je za svoje delovanje prejela mnoge nagrade. Med zadnjimi nagradami je bila prestižna nagrada Best of Award of Exellence oziroma 2 kozarčka s karto, ki šteje 906 vinskih etiket. Spletna vinoteka eVino je prva slovenska spletna vinoteka, ki pri svojem delu nudi strokovnost. Poleg tega pa vam nudijo brezplačno dostavo za nakupe nad 49 €. Vaš naročen paket odpremijo še na isti dan nakupa, nudijo pa vam tudi možnost osebnega prevzema. Na voljo pa vam je širok cenovni razpon vin za vse okuse in priložnosti.

Na spletni strani lahko poleg priznanih vin kupite tudi žgane pijače kot so gin, whiskey, grappa, cognac, domače žganje, rum in vodko. Med ostalimi pijačami pa ponujajo tudi Fever Tree, čaje znamke Revolution, piva različnih znamk in kavo. Med drugimi pa vam je na voljo tudi delikatesa. Med njimi je španski pršut, oljčno olje, čokolada in testenine. Na voljo pa so vam tudi kozarci za vina. Ponujajo pa vam tudi darilne sete za vse priložnosti in vinske pripomočke. Preverite pestro ponudbo alkoholih pijač v spletni vinoteki eVino. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *