Vodka Finlandia

Vodka Finlandia se uvršča v kategorijo premium vodk. To pomeni, da je še posebej kvalitetna in okusna. Izraža se predvsem v vsej svoji vitalnosti, čistosti in jasnosti. Poleg tega pa njen okus dopolnjuje tudi mehkoba. Ječmen in čista ledeniška izvirska voda daje tej pijači lahek in suh okus, ki je obogaten z diskretno aromo. Za vodko Finlandia, ki je polnjenja v steklenici (0,7l) boste odšteli samo 25, 90 evrov. Na tem mestu naj še dodamo, da vsebuje 40, 0 % alkohola in je izredno okusna! 

vodka Finlandia

Naročite in kupite jo lahko v spletni vinoteki Evino. Tam so za vas pripravili še dva okusa omenjene alkoholne pijače. Vodka Finlandia ima tudi okus brusnice. Slednja daje pijači prav posebej specifično začinjeno noto rozin, ki jih bogati še okus ingverja, vanilije ter topel pookus po popru. Kot že samo ime pove, je ta vodka narejena na Finskem. Odraža pa čistost svoje matične države z uporabo naravne ledeniške vode. Slednja je tako zelo čista, da je ni potrebno filtrirati ali kakorkoli obdelovati. Ta okus pa kar zasije v vodki! Zanjo boste odšteli 26,90 evrov. 

vodka Finlandia

V zgoraj omenjeni vinoteki pa boste našli tudi finsko vodko, ki ima okus manga. Slednji v kombinaciji z breskvijo ustvari medeno aromo, ki daje vodki nenavadno tropski okus. Ta vas bo ponesel v vroče kraje, kjer se uživa. Za to pijačo boste tako kot za že omenjeno vodko z okusom brusnice odšteli 26,90 evrov. Na tem mestu vas obveščamo, da vam bodo v podjetju eVino zagotovili tudi brezplačno dostavo paketa, v kolikor bo vaš nakup znašal več kot 50 evrov. Svetujemo vam, da si dobro ogledate njihovo celoto ponudbo in morda tam najdete tudi kakšno pijačo ali ostale dobrote, s katerimi bi lahko obdarili svoje najdražje. Še danes naročite najbolj kvalitetno pijačo in se poveselite s prijatelji!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *