Tisk vizitk Celje

Tisk vizitk Celje so ključne besede, ki jih v spletni brskalnik pogosto vpišejo iskalci tiskarne v omenjenem mestu. Če tudi vi želite opraviti tisk vizitk Celje, vam svetujemo in vas obenem prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

tisk vizitk web center

Tisk vizitk Celje vam lahko kvalitetno, hitro in ugodno opravijo v Grafiki Gracer. To storitev opravljajo s pomočjo sodobnih strojev, ki so namenjeni za digitalni tisk ali offset tisk. Poleg tega pa ponujajo še vse gramature papirja in različne dimenzije vizitk. Če želite, lahko vizitke obdelajo popolnoma po vaših željah in zahtevah. Še pred tem pa jim morate posredovati želeno grafično podobo in vse ostale podatke na njihov elektronski naslov: [email protected]. Ko bodo v podjetju prejeli vaše sporočilo, ga bodo skrbno prebrali in v najkrajšem možnem času tudi pregledali.

Pred tiskom še enkrat preverite podatke

Pri tem vam bodo svetovali o nekaterih najbolj ključnih elementih, ki jih mora vsebovati vizitka. Pred tisk vizitk Celje morate preveriti, da so na kartončku zapisani vaši osebni podatki: ime in priimek, telefonska številka, e-mail naslov, vaš naziv delovnega mesta (direktor, vodja marketing, vodja prodaje ipd..).

tisk vizitke - dvostranska

Če želite, pa lahko na kartonček dopišete še katere druge podatke oziroma informacije o podjetju. Na tem mestu vam svetujemo, da na zadnjo stran natisnete še logotip vašega podjetja. Skupaj z oblikovalci iz omenjenega podjetja lahko poskrbite še za pravo izbiro barvnih kombinacij, ki se skladajo z vašo celostno grafično podobo. Tako lahko izberete želeno obliko, robove, logotip podjetja in ostale možne dodatke. Verjamemo, da vam bo uspelo ustvariti takšno vizitko, ki bo ostale prav zares očarala. Poleg tega pa bo v drugih pustila dober prvi vtis (to je še posebej pomembno takrat, ko sklepate nova poslovna sodelovanja!). 

tisk vizitk

Sedaj pa hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis in se še danes dogovorite za tisk vizitk. Prepričani smo, da boste z njihovim delom zadovoljni. 

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *