Nalepke za vino

Nalepke za vino izdelujejo v različnih podjetjih po celotni Sloveniji. Eno izmed njih se nahaja v Celju, in to je tiskarna Grafika Gracer. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekaj ključnih informacij o nalepkah za vino, ki jih lahko naročite v omenjeni tiskarni. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

etikete za vino

 

V času polnjenja steklenic z vinom je dobro poskrbeti in čim prej priskrbeti tudi specialne nalepke za omenjeno tekočino. Pri Grafiki Gracer vam lahko v kratkem času izdelajo kvalitetne nalepke za vino, ki bodo popolnoma prilagojene vašim željam. Sestavljajo jih lahko poljubni motivi, napisi, barve idr. Glede na vaše želje (količina, vsebina, barve idr.) bodo zaposleni določili vrsto tiska nalepke. V podjetju imajo prostore opremljene z najbolj modernimi stroji, ki omogočajo offset in digitalni tisk. Ne ponujajo le nalepk, ki so primerne za lepljenje steklenic z vinom, ampak vam med drugim lahko natisnejo tudi dobro odporne nalepke, ki bodo obdržale prvotno barvo, obliko, velikost ne glede na to, kakšni bodo vremenski pogoji. Najbolj pogosto se omenjene pojavljajo na kovinskih predmetih, na vozilih (kolo, motor, avtomobil…) in tudi na plovilih. Lepite pa jih lahko tudi na lesene površine. 

Katere nalepke še lahko naročite?

V Celju imate tudi možnost izreza in tiska na papir ter tudi na različne folije. Te so lahko enobarvne oziroma klasične ali pa imajo različne imitacije (npr. imitacija karbona, aluminija). Obenem so za vas pripravili tudi reflektivne in odsevne folije ter tudi fluo folije. Če ne poznate razlik med omenjenimi folijami, naj vas to nič ne skrbi. Zaposleni iz podjetja vam bodo namreč z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati najboljšo za vas.

Etikete za vino

Predlagamo vam, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in si o tej tematiki preberete še več informacij. Za več informacij pa vam svetujemo, da jih pokličete ali pošljete povpraševanje.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *