Grafika Gracer

Grafika Gracer je znana tiskarna in založba, ki ima izredno veliko izkušenj. Slednje so si pridobili v vseh teh letih. S svojim delovanjem pa so začeli že davnega leta 1976. Takrat je gospod Miran Gracer (samostojni podjetnik iz Celja) registriral obrt, ki jo je poimenoval Grafično papirna galanterija Gracer Miran s.p. Slednji se začel delati v domači delavnici, kjer pa se mu je v nekaj letih pridružilo še 5 sodelavcev.

Grafika Gracer

Grafika Gracer se lahko pohvali z nekaj prednostmi, med katerimi so kvaliteta, prilagodljivost, hitra odzivnost in tudi tisk z okolju prijaznejšimi materiali. Naj omenimo, da je njihova glavna dejavnost tiskarstvo, med ostalimi storitvami pa so še: grafično oblikovanje in priprava, skeniranje in fotografija. Ali ste vedeli, da tisk dopolnjujejo še z založništvom in prodajo koledarjev, planerjev, rokovnikov in še nekaterih drugih poslovnih daril ter različnih promocijskih izdelkov. V omenjenem podjetju si prizadevajo za izboljševanje kakovosti in zmanjševanje vplivov na okolje. To pa dokazujejo z investicijo c lastno sončno elektrarno ter še z uporabo papirja in kartona z ustreznimi certifikati. To pa je res pohvale vredno, kajne? 

Digitalni tisk in offset tisk

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili še več informacij o tem podjetju. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Grafika Gracer

Pri Grafiki Gracer že od svoje obstoja vsako leto namenijo del sredstev za investicijo določenih aparatov. Ravno to pa je tudi glavni razlog, da njihov strojni park omogoča tehnično dovršeno proizvodnjo. Zelo pomembno je tudi to, da je grafični proces v celoti organiziran pod eno streho, kar pa zagotavlja popolni nadzor nad kakovostjo od potrditve datotek pa do izdobave izdelkov. Ali ste vedeli, da je tiskarna opremljena z 5, 4, 2 in 1-barvnimi za offset tisk? Omeniti je potrebno tudi to, da lahko tiskajo do formata 54×74 (offset) in 90x300cm (digitalno) na skorajda vse vrste materialov. Pri tem je možno imeti od 60g papirjev pa do 450g kartona. 

Katere storitve ponujajo:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *