Tisk etiket

Tisk etiket za vaš izdelek se opravi s pomočjo digitalnega tiska ali offset tiska. V nadaljevanju vam bomo predstavili, kdaj vam bodo v tiskarni priporočili določeno tehnologijo, pregledali bomo za katere produkte se tisk etiket največkrat oprevi in se dotaknili cene.

Tisk etiket je najpogosteje namenjen uporabi na izdelkih. S pomočjo etikete lahko steklenico opramimo z vsemi informacijami, ki jih kupec zakonsko mora imeti. Največkrat se posamezniki, obrtniki in podjetja odločajo za tisk etiket v prehrambni industriji, promocijske etikete, etikete za vino, pivo, promocijo….

Tisk etiket

Etikete vam lahko v tiskarni natisnejo na različne načine. Eden izmed najbolj popularen je tisk etiket na rolo in na A4 format. Predlagamo vam, da se z izbranim tiskarjem pogovorite o načinu tiska, ki je za vas najboljši.

Tisk etiket na roli

Tisk etikete na roli je idealna in univerzalna rešitev, ki se uporavlja največkrat. S pomočjo posebnih programov, ki jih uporabljajo v tiskarni vam bodo etiketo izdelali in prilagodili glede na vaše želje. Etikete so lahko različnih oblik, velikost in barvu. S pomočjo strokovnjakov za oblikovanje boste imeli elegantno nalepko, ki bo izpostavila vse pomembne informacije.

Tisk etiket na roli

Zakaj so prav etikete na roli tako zelo razširjene? Odgovor je preprost. Zaradi njihovega preprostega načina uporabe. Etikete na roli vam bodo olajšale delo, saj boste za leplenje porabili manj časa, preostale nalepke pa ne bodo zasedle veliko prostora. Prav tako so na roli dodatno zaščitene pred različnimi poškodbmi, ki se lahko pri hranjenju zgodijo.

Etikete za vinske steklenice

Za vse, ki se ukvarjate s prodajo vina v vinskih stelnenicah so na voljo etikete za vinske steklenice. Z njihovo pomočjo boste izboljšali izgled vaše steklenice. Prepričani smo, da je celostna podoba vašega izdelka ključna za vašo prodajo in ceno na trgu. S pomočjo strokovnjakov za oblikovanje, lahko izdelate unikatno nalepko za vaše vino!

Oste informaije, ki jih morate vedeti

Tako kot pri vaski stvari, je tudi pri tisku etiket ogromno informacij, ki se glede na vašo specifiko spreminjajo. V nadaljevanju vam bomo predstavili tehnologijo offset tiska in digitalnega tiska. Veste, kdaj bo tiskar uporabil katero? Oba načina tiska vam nudita največjo kvaliteto izdelava etikete.

Digitalni tisk deluje na zelo podobnem princupu, kot vaš tiskalnik doma. Izdelava etiket s pomočjo digitalnga tiska bo tiskar uporabil pri manjših nakladih do 100 kosov. V kolikor imate večje število nakladov, ki se med seboj razlikujejo je digitalni tisk pravzaprav edina izbira, saj se tehnologija offset tiska uporablja zgolj takrat, ko so v tisku izdentične etike.

Tisk etiket za vinske steklenice

Offset tehnologija tiska je tako namenjene večjim količinam, ki so si med seboj popolnoma identične.

Za vsa vaša vprašanja so vam na voljo preko [email protected] ali preko telefonske številke, ki je objavljena na njihovi spletni strani.

Tisk etiket

Mi pa vas vabimo, da si ogledate tudi ostale članke iz področja tiska:

Na področju spletnega oglaševanja in ostalih storitev, ki jih nudimo v podjetju Web Center, pa vam predlagamo branje naših najbolj obiskanih člankov na domeni web-center.si:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *