Tisk vabil

Tisk vabil

Tisk vabil je ena izmed stvari, s katerimi se srečamo v življenju vsake toliko časa. Če želimo ljudi povabiti na slavnostni dogodek, kot je praznovanje rojstnega dne, poroka, obhajilo ali birma, potrebujemo lepo oblikovana vabila, s katerimi bomo pakazali, da smo si za osebo na drugi strani vzeli čas.

Tisk vabil je zato dejavnost, za katero potrebujemo nekaj več časa, saj je sestavljena iz grafičnega oblikovanj, ki zajema prvi del našega dela, ter drugega dela, ki zajema digitalni tisk oz. v primeru, da imamo večjo količino tiskanja vabil moramo uporabiti offset tisk.

Tisk vabil je nedvomno pomemben člen dogodka. Če imamo veliko količino vabil, jih moramo natisniti s pomočjo offset tiska. Vendar samo v primeru, kadar so si tiskana vabila med seboj popolnoma identična. V kolikor na vsakem vabilu spremenimo katerikoli podatek, kot je npr. ime, priimek, firmo, bomo morali pri izdelavi tiskanega vabila uporabiti digitalni tisk.

Tisk vabil boste tako začeli z grafičnim oblikovanjem, ki vam lahko povzroči kar nekaj težav, v kolikor ga ne obvladate. Če želite imeti kvalitetno in privlačno vabilo vam predlagamo, da to prepustite raje grafičnemo oblikovalcu, ki se na svoje delo dobro spozna.

Nato nadaljujemo z testnim tiskom vabila, s katerim se bomo prepričali, da na vabilu ni napak oz. bomo vabilo prvič imeli v rokah in ugotovili ali so potrebni še kakršnikoli drugi grafični popravki.

Če smo z izgledom zadovolji pa veselo na delo. Naj se tiskanje vabil začne!

Nato ne pozabite vabila zapakirati v lepo kuverto, ki jo lahko prav tako oblikujete in natisnete. Vendar se za to opcijo načeloma odloča manj ljudi. V zadnjem času, pa je za tiskana vabila postal trend, da poleg vabila v kuverti pustimo tudi kakšno lepo misel oz. malenkost, s katero bomo prejemniku še dodatno pritegnili pozornost!

 

 

tisk vabil
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *